23948sdkhjf

Eftertragtet byttebils-funktion gratis for bilforhandlere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Et af bilkundernes største problemer i et bilkøb løses nu helt automatisk med smart byttefunktion fra Biltorvet. Den installeres på forhandlerens webside – helt gratis.

Bilforhandlere kan nu løse et af bilkundernes største problemer i et bilkøb helt automatisk, samtidigt med at de får et lead at arbejde med. Det sker gennem smart byttefunktion fra Biltorvet. Den installeres på forhandlerens webside – helt gratis.

Der er godt nyt for bilforhandlere, som annoncerer på biltorvet.dk. De får nemlig alle muligheden for at installere Biltorvets nye byttebilswidget på deres webside helt gratis. Med byttebilswidgetten er det muligt for besøgende at få en automatisk pris på deres byttebil. 

”Det er et rigtigt stort element for mange i det at købe en ny bil - hvad kan man få for den gamle bil? Det er den sidste, men store brik, kunderne mangler at få udfyldt i deres research efter en ny bil på nettet. Det problem løser vi med widgetten, som automatisk giver en pris,” fortæller Søren Eriksen, COO på Biltorvet Web.

 Prisen på bilen tager udgangspunkt i en algoritme, som baserer sig på markedspriser for den aktuelle bilmodel. Prisen korrigeres for aktuel km-tal og stand samt for forhandlerens bruttoavance og forventede udgifter til klargøring.

Men for kunden er det helt enkelt, da man via et nummerpladeopslag kan få stort set alle oplysningerne. Resten hentes via databaser, som Biltorvet enten selv ligger inde med, eller har adgang til.

 Tung erfaring bag
”Vi har været i branchen i 20 år og har derfor en kolossal database at trække på. Forhandlerne behøver ikke være nervøse for, at funktionen skyder forbi. Kunden får nemlig ikke en enkelt pris, men får oplyst et interval. På den måde svarer det til, at kunden havde ringet forhandleren op for et forhåndsbud,” mener Søren Eriksen.

Før kunderne kan få oplyst bytteprisen, skal de aflevere kontaktoplysningerne og her bliver det virkeligt smart. Oplysningerne sendes nemlig direkte til sælgernes salgstyringsprogram, AutoDesktop, som et lead. Det er i parentes bemærket også Biltorvet A/S, som står bag AutoDesktop.

”Det gør vores system smartere end noget andet lige nu, og letter arbejdsgangen for sælgerne. Samtidigt sikrer det, at forhandleren ikke går glip af de henvendelser som widgetten skaber. Kunden får et svar med det samme, og forhandleren får et lead med det samme. Alle er glade,” mener Søren Eriksen.

For bilforhandlere, der ikke annoncerer på biltorvet.dk, koster funktionen 3500 kroner pr. måned.

 Læs mere her.

--

 

Faktaboks

Biltorvets Byttebilswidget

  • Installeres på forhandlerens webside enten som integreret eller som en pop-up.
  • Med nummerpladeopslag, kan kunderne slå deres brugte bil op og få en byttepris.
  • Før prisen oplyses, afleveres kontaktoplysningerne.
  • Kontaktoplysningerne sendes direkte til forhandlerens bilsalgsprogram, AutoDesktop eller som en mail.
  • Kunden får oplyst prisen i et interval, som er udregnet efter kilometertal, stand og databaseudtræk.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.11