23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modulkontor midt i produktionen gør hverdagen lettere for medarbejdere og ledelse

Er der en nem, hurtig og relativ billig måde at optimere samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse? Det er der, og det kræver hverken lange møder med lange procesbeskrivelser eller teambuilding øvelser med dyre konsulenter i jakkesæt.

Løsningen er noget så jordnært som et modulkontor.

Det er også en løsning, de kender hos Randers Tegl i produktionen på Hammershøj Teglværk – men først lidt om udfordringen:
 
Produktionen og kontoret på Hammershøj Teglværk ligger hver for sig, og på grund af den fysiske, lange afstand foregik kontakten mellem produktionsleder og operatører enten på telefon eller ved at operatørerne gik den lange afstand mellem produktion og kontoret.

Dette medvirkede til at de små ting, som ikke nødvendigvis var kritiske for produktionen her og nu, nogle gange gik tabt, fordi man lige kunne tage disse ting på et senere tidspunkt.

Modulkontor som middel til bedre samarbejde i produktionen 
Tilbage til løsningen:
Den nemme, hurtige og økonomisk fornuftige løsning blev for Randers Tegl at etablere et modulkontor midt i produktionen.

Det sparer tid for både operatører og produktionslederen, for nu er det hurtigt og let at gå til produktionslederen med det samme og få små som store ting bragt videre i systemet.
Desuden er der nu større synlighed og en fornemmelse af større nærvær for både operatører og produktionslederen.
 
Operatørerne kan nemlig hurtigt se, om produktionslederen er på kontoret, og produktionslederen har let ved at følge med i, hvad der sker i produktionen. 
Selvom der er en del støj i produktionen, er der arbejdsro på modulkontoret. Der er stille og roligt, og produktionslederen oplever ingen støjgener fra de omkringstående maskiner. 
 
Ovenikøbet er modulkontoret udført i Randers Tegls firmafarver sort og orange, hvilket giver det et karakteristisk twist.

"Vores produktionsleder skulle have muligheden for at sidde så tæt på produktionen som muligt. Med modulkontoret har vi fået et kontor placeret centralt i produktionen. Vinduerne gør det let for medarbejderne at se, om produktionslederen er på sit kontor og let for produktionslederen at se, hvad der sker i produktionen. Opsætningen gik uden besvær og montagefolkene klarede sig selv fra start til slut." Jonas Bønsø, projektleder hos Randers Tegl, Hammershøj Teglværk

Se flere løsninger med modulopbyggede kontorer og andre rum her

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Send til en kollega

0.11