23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pallereoler på centimetermål udnytter lagerpladsen maksimalt

Ofte er den fornuftige løsning at indrette varelagret med pallereoler i standardstørrelser - især når godset opbevares på ensartede EUR paller. Men hvad så når godset sjældent til en EUR palle?

På Radiatorlands lager gøres pladsen op i centimeter i stedet for EUR pallepladser for at få det maksimale ud af pladsen i pallereolerne. Lagervarerne passer nemlig kun sjældent til en standard EUR palle. 

Derfor blev der også regnet i centimeter, da lagerpladsen i de nye pallereoler skulle fordeles og udnyttes effektivt. Det krævede, at der blev taget stilling til bredden af hvert eneste reolfag. For det skulle passe præcist til godset i det enkelte fag.

Resultatet blev, at der i denne indretning ikke blev brugt én eneste bjælke i standardmål. Alle bjælker blev tilpasset præcist til Radiatorlands behov og specifikationer. Da opmålingen var færdig, var der ialt behov for 8 forskellige bjælker i specialmål.

Det var absolut ingen standard opgave, montøren stod overfor: Ikke nok med at længden på bjælkerne skiftede mellem næsten hvert eneste reolfag - der var også forskellige afstande mellem bjælkelagene indenfor de enkelte fag.

Store krav til reolmontøren
Den største opgave var at holde styr på de mange forskellige længder af bjælker, og de endnu flere forskellige afstande mellem bjælkelagene i de enkelte fag af pallereoler. Det var et puslespil af dimensioner, som måske ikke virkede logisk for udenforstående - men det gav mening, struktur og overblik, når lageret af radiatorer i mange størrelser skulle fungere effektivt dag ud og dag ind. 
 
For at hjælpe montøren med at holde styr på de mange forskellige mål og bjælkelængder, udarbejdede Lars fra Hans Schourups tekniske afdeling en indretningstegning af hvert enkelt fag af pallereolerne. Ved hjælp af farvekoder havde montøren nemt ved at se, hvor de enkelte længder af bjælker skulle monteres - og på en anden tegning kunne han holde øje med at afstanden mellem bjælkelagene var korrekt.  

Med tungen lige i munden, sirlig afkrydsningsrutine, et konstant øje på indretningstegningen og flittigt brug af lysmåler blev reolerne bygget op én for én, og montagen blev afsluttet indenfor aftalt tid og afleveret til en tilfreds kunde.

Sådan udnytter du hver eneste centimeter i pallereolerne - læs mere her: https://bit.ly/2LR7YHX

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Send til en kollega

0.063