23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt program til befæstelse af solceller

Nyt innovativt program af befæstelsesmaterialer til solceller, som gør det let, hurtigt og fleksibelt at montere solceller på alle slags tage.

Det tyske marked har i over 10 år været førende på solcelleområdet. Würth-koncernen har derfor anvendt sin massive knowhow indenfor befæstelse til at udvikle et omfattende og innovativt program af befæstelsesmaterialer til solceller, som gør det let, hurtigt og fleksibelt at montere solceller på alle slags tage. Nu kommer programmet på markedet i Danmark.

Forventer at efterspørgslen stiger
Meget tyder på, at efterspørgslen på solceller bliver større i fremtiden. Energipriserne stiger, solanlæggene bliver bedre og billigere, og de danske politikere har fokus på at nedbringe afhængigheden af fossile brændsler. Würth Danmark A/S mener derfor, at tiden nu er moden til at sende det stærke program på det danske marked.

Befæstelsesprogram uden børnesygdomme
Et solcelleanlæg er en stor investering, der skal holde mange år, så det er vigtigt, at det bliver monteret solidt og med materialer, der kan modstå vind og vejr. Omvendt skal det også gå hurtigt, for jo hurtigere, den enkelte montør kan klare arbejdet, des mere konkurrencedygtig bliver han på den samlede pris. Würths direktør, Sven Kristensen, er overbevist om, at befæstelsesprogrammet både kan leve op til montørernes og deres kunders forventninger. Han fortæller: ”Selvom vores befæstelsesprogram til solceller er et af de første på det danske marked, har vi en stor portion knowhow og erfaring med i rygsækken fra Tyskland. Børnesygdommene er overstået, og vi kan derfor spare vores kunder for dyrt købte erfaringer”.

Hurtig montage og fleksible løsninger
Befæstelsesprogrammet kan anvendes til de fleste solceller. Præsamlede monteringsbeslag og et innovativt klik-on system gør det let og enkelt at montere solcellerne, og monteringsklemmerne og tagkroge kan justeres i højden og bredden, så det er muligt at montere alle typer af solceller uanset modulets størrelse, tagets hældning og typen af tagbelægning.

Beregningssoftware og materialevalg giver stor holdbarhed og lang levetid
For at gøre det let at finde ud af, hvilke befæstelsesmaterialer, der skal bruges, og hvordan det skal placeres, har Würth udviklet et beregningssoftware, hvor man ved at indtaste nogle få oplysninger kan få oplyst, hvordan solcellerne skal monteres for at opnå den størst mulige holdbarhed. Programmet sikrer, at monteringen lever op til danske standarder og tager hensyn til geografiske og vejrmæssige forhold.
Alle befæstelsesdele er produceret i aluminium eller rustfrit stål (A2), hvilket hindrer korrosion.

Yderligere information
Du kan læse mere om befæstelsesprogrammet på www.wuerth.dk/solceller

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.032