23948sdkhjf

NYHED: Ny kølig produktgruppe hos FLEX1ONE

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Som opfølgning på den store salgssucces med ATF maskiner, som blev grundlagt i 2017, lancerer Brørup-firmaet nu den næste nye produktgruppe: A/C maskiner.

OKSYS - ET GODT EUROPÆISK BRAND
FLEX1ONE's valg af leverandør af A/C maskiner er faldet på italienske Oksys, som udvikler og producerer A/C-maskiner, der sælges i mere end 30 lande verden over. Det er med andre ord et godt forankret brand, baseret på masser af europæisk viden og erfaring.

HIGH-END MASKINER
Sortimentet kommer i første omgang til at dække over 2 maskiner, som begge befinder sig i high-end området indenfor A/C maskiner. De to maskiner er beregnet til hver sin type kølemiddel: R134a og R1234yf.

Maskinerne udmærker sig ved en hel stribe af gode features - og er samtidig særdeles brugervenlige i deres betjening. Begge maskiner kan anvendes til hybridbiler og leveres inkl. printer, hvormed værkstedet kan generere et flot print til deres kunder med en rapport over gennemført A/C service.

Se sortimentet af A/C maskiner lige HER!

TUNG PÅ PRODUKTVIDEN
At introducere en ny produktgruppe er velkendt stof for FLEX1ONE, som med stor succes for cirka 12 måneder siden udvidede sin produktportefølje med ATF-maskiner.

Det vigtigste element i denne introduktion var en særdeles dyb produktviden - som uden tvivl har været et altafgørende punkt for skabelsen af den salgssucces, som det er blevet til.

Derfor har det også været meget vigtigt for FLEX1ONE at sørge for at være særdeles godt klædt på i forhold til produktviden på A/C maskiner.

FAST MAND I MARKEN
På den salgsmæssige side vil A/C-udstyret blive solgt af Dennis Hundebøl, som dækker hele det danske marked. Han er i forvejen FLEX1ONE's ekspert på ATF-maskiner og udvider dermed sit sortiment med udstyret til A/C-service.

Dennis kan bookes til en demo af begge typer af udstyr på værksteder i hele Danmark, og han er også ansvarlig for at igangsætte nyindkøbte maskiner på de danske værksteder. På den måde sikres det, at alle kunder får det maximale ud af nyindkøbt udstyr.

Dennis kan bookes til demo på telefon 51 80 58 81 eller via mail på dehu@flex1one.dk.

ÅRLIG SERVICE
En vigtig aktivitet hos FLEX1ONE er service- og sikkerhedseftersyn på autolifte og ikke mindst en stor del af det værkstedsudstyr, som står på de danske værksteder. Således vil det også være muligt at få lavet et årligt service eftersyn på A/C maskiner, så disse kører optimalt. 

Et service eftersyn kan bookes på telefon 76 15 25 00.

SAMARBEJDE MED FTZ
A/C maskiner kan både købes direkte hos FLEX1ONE eller via FTZ's mange konsulenter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Send til en kollega

0.14