23948sdkhjf

Stor fremgang i populært bilsalgsprogram

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoDesktop

Der finansieres og forsikres på livet løs gennem bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Finansieringer gennem programmet er fx steget med 50%. Det viser tal fra Biltorvet A/S.

Der er gang i digitaliseringen hos bilforhandlerne. Det mærker Biltorvet A/S, hvor de seneste tal fra bilsalgsprogrammet AutoDesktop viser en kraftig stigning i antallet af forsikringer og finansieringer tegnet gennem programmet.

Stigningen på forsikringer udgør 30 procent i forhold til sidste år, mens det for finansieringsløsninger er tale om en stigning på 50 procent. I samme periode er antallet af brugere af AutoDesktop steget med 20 procent.

”Det tyder alt andet lige på at forhandlerne bruger mulighederne i AutoDesktop mere. Det smarte er jo, at man kan klare en finansiering eller en forsikringssag uden at forlade programmet. Det er let og hurtigt, og man slipper for at indtaste data på kunderne flere gange. Det er der mange, som kan se idéen i,” mener salgschef Erik Stevns, der dog også peger på at markedet har ændret sig.

Forhandlerne tjener flere penge
”Efter regeringsindgrebet er salget af leasing- og udlejningsbiler faldet en del, og det betyder, at de kunder som tidligere har leaset, køber dem i stedet. Ofte får de dem også samtidigt finansieret og forsikret," siger Erik Stevns, og gør samtidig opmærksom på, at det alt andet lige også giver mere indtjening til forhandlerne.

"Der er flere penge i salg til private, og finansieringen får de jo også lidt for," gør han opmærksom på.

Kigger man dybt i statistikken viser det sig, at væksten også skyldes nye kunder til AutoDesktop, som er kommet godt i gang med at bruge programmet. Blandt andet kører Suzuki- og Volvo-forhandlere mange sager igennem med hhv. stigninger på 107 og 222 procent på deres finansieringsløsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoDesktop

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
AutoDesktop

Send til en kollega

0.107