23948sdkhjf

Ny webside? Kør den ind med Biltorvet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Sælg flere biler! Biltorvet A/S har lavet mere end 100 websider for bilforhandlere og importører. Lad din nye webside nyde godt af erfaringen fra autobranchens eget IT-selskab

Biltorvet A/S er mest kendt for brugtbilsportalen biltorvet.dk og bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Men firmaet har også en stor afdeling, der producerer websider for forhandlere.

Det er websider, som trækker på alle de gode erfaringer fra biltorvet.dk og AutoDesktop. Det gør, at din webside er optimeret til Google, så kunderne kan  finde dig på nettet. 

Designet på websiderne følger de nyeste brugervenlige trends, hvor overskuelighed er i højsædet, samtidigt med, at det skal være lige så lækkert at se på, som din biludstilling.

Vigtigt med et flot ansigt
Om du er bilforhandler eller importør klarer biltorvets webteam opgaven med at forny firmaets digitale ansigt. Det er et ansigt, som er uhyggeligt vigtigt i disse tider, hvor kunderne indfanges mere og mere i det digitale land.

Statistikkerne viser, at knap 70 procent af kunderne kun besøger en-to bilforhandlere, før de køber en bil. Det skyldes, at de researcher hjemmefra via internettet. 95 procent af bilkøbere bruger tid online til research og de bruger i snit 8 timer og 42 minutter på det. Det er i de rørte vande, at vi skal fiske kunderne. Det nytter altså ikke noget at have et fint bilhus, hvis ikke websiden er optimeret på samme vis.

Alle websider fra Biltorvet A/S er søgeoptimeret efter alle kunstens regler, så de er lette at finde fra Google-motorvejen.

First impression last
Hjemmesiden er også responsiv. Det betyder, at websiden vil fremstå flot, om brugeren kigger på den fra en computer, en tablet eller en mobil. Det er med til at sikre, at forretningen altid fremstår flot på nettet, og det er essentielt, da det ofte er her, mange får det første indtryk af din forretning.

Din nye hjemmeside kan du selv let redigere med nyt indhold. Via et bagvedliggende og meget brugervenligt system er det nemt at rette tekster, lægge nye billeder op og ændre indhold.

Derudover er der en række andre fordele og lækre features, som kunderne efterspørger i dag - som fx:

  • Service Online - direkte booking af service i værkstedskalenderen. Kunden booker selv og er sikret en tid. Aldrig mere skal du flytte en aftale og du slipper for en bunke mails fra gammeldags kontaktformularer. 
  • Finansieringswigdet - salgsbiler får tilknyttet et finansieringsforslag, som kan reguleres af kunden. 
  • Byttebilswidget - viser, hvad kunden kan få for sin brugte bil.
  • Prøvekørselsbooking - kunden booker prøvekørsel direkte fra websiden
  • Samtykkewidget - få samtykker direkte fra websiden. 


Derudover er det let at få overført annoncer til websiden fra AutoDesktop. Det klares blot med et flueben.

Tjek fx disse lækre websites, som Biltorvet står bag her:

Fleggard Auto

Volvo Nelleman

Andersen & Martini

Bilhuset Elmer

Unicars

Andersen Biler

Inges Auto

Mindre forhandlere kan bestemt også nyde godt af Biltorvets ekspertise. Teamet har udviklet en standardside, så man for blot 9.500,- ekskl. moms + hosting & drift kan få en moderne webside, der er optimeret efter de krav som den moderne bilkøber forventer.

Kontakt og flere oplysninger. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

unicarselmerIngesamfleggaard

Send til en kollega

0.086