23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde og innovation skaber bedre produkter

Würth Danmark udvider sin rolle som leverandør til også at være innovatør af fremtidens produkter til auto-, træ- og metalindustrien.

Hvad gør man, når kunderne efterlyser produkter, der er bedre end dem, der allerede er på markedet? Würth vælger oftere og oftere at løse udfordringen ved selv at udvikle nye produkter i dialog med kunderne og i samarbejde med producenterne.

Opskriften på et godt produkt opstår typisk som en kombination af et konkret behov i markedet, viden og en god ide. Produktchef Carsten Randrup fra Würth siger: ”Vores sælgere er dagligt i dialog med vores kunder i metalindustrien, og vi har derfor stor viden om de arbejdsprocesser, vores produkter bruges i. Når vi kobler vores viden om kundernes behov med vores kendskab til produktegenskaber og mulighederne på producentmarkedet, har vi et unikt afsæt for at skabe innovative produkter”.

Bedre produkter og større leveringsikkerhed
Carsten Randrup fortæller: ”Ved at samarbejde direkte med producenterne får vi indflydelse fra start til slut i udviklingsarbejdet, og vi har mulighed for at stille præcist de krav, som skal til for at skabe den kvalitet og funktionalitet, vi ønsker. Produktionen sættes ganske enkelt ikke i gang, før vi er tilfredse. For kunderne betyder det, at de i den sidste ende får mere for pengene.”

Udover bedre produkter betyder samarbejdet mellem Würth og producenterne også, at leveringstiden bliver kortere, og at leveringssikkerheden øges. Det skyldes bl.a., at Würth i god tid booker kapacitet hos producenten, som dermed forpligtiger sig til at producere en bestemt mængde for Würth.

Ny generation af arbejdshandsker
Arbejdshandsken Tiger Flex, som for nylig er sendt på markedet efter 2 års udviklingsarbejde, er et eksempel på et Würth-produkt, der er udviklet i samarbejde med producenten.

Udviklingen af Tiger Flex blev igangsat, fordi kunderne efterspurgte en slidstærk handske, som havde et godt greb og høj fingerfølsomhed. I Würths produktafdeling var medarbejderne ikke i tvivl om, at løsningen skulle findes i at skabe en handske med en belægning, som gav et godt greb.

Produktmanager Jan Mathiesen fik hurtigt en ide, som førte til den første prototype. Han tog ganske enkelt en kopi af sin egen hånd ud fra den overbevisning, at belægningen skulle placeres, der hvor hånden sluttede tættest til glaspladen. Prototypen er siden videreudviklet, og Jan Mathiesen har deltaget i alle delprocesser fra design til materialevalg.

Kunderne har taget godt mod handsken, og den bliver hver dag brugt af mange medarbejdere i både auto-, metal- og træindustrien.

Fakta
Den nye handske findes i 2 varianter: Tiger Flex og Tiger Flex Cool. Tiger Flex Cool har for og er derfor velegnet, når det er koldt. Herudover har handskerne de samme egenskaber.

Anvendelsesområde:
- Til diverse montagearbejde, hvor fingerfølelse og godt greb er vigtigt.
- Byggeri, industri, autoværksteder og lager.

Egenskaber:
- Vandafvisende nitrilbelægning.
- Slidstærk og god komfort.
- Tiger Flex Grip.
- EN 420, EN 388, 4122.
- Produceres i str. 7-11. Handskens størrelse er markeret med en farvet kant på handskens skaft, hvilket er en nyttig detalje, når man hurtigt skal finde den rigtige størrelse på hylden.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.047