23948sdkhjf

Ombygning med glasvægge fra Triplan hos Udenrigsministeriet i et råt miks af glas og beton

| Medlemsnyhed | Indrykket af Triplan International A/S

Udenrigsministeriet har gennemgået en større ombygning på Asiatisk Plads i forbindelse med etablering af en ny sprogskole og et nyt kantineområde og køkken. Triplan har leveret glasvæggene.

Glasvægge med fokus på lyd
Hos Udenrigsministeriet har der været krav til både lyd, brand og æstetik. Og et ønske om at trække så meget dagslys som muligt ind i bygningen. Der er etableret nye ovenlys, og glasvæggene er med til at skabe et åbent arbejdsmiljø, hvor der samtidig er mulighed for diskretion og arbejdsro.

Triplan har løst opgaven med et godt miks af standard glasvægs-systemer, som er designet til at kunne leve op til høj designmæssige kvalitet uden at gå på kompromis med tekniske krav.

Glasvæggene er lavet i en løsning, hvor de integreres i de smukke åbne egetræslofter, så overgangen mellem loft og væg gøres næsten usynlig, og det ser ud som om glasvæggene forsvinder op i loftet. Det er en elegant løsning og en flot kontrast til de helt rå vægge i beton.

De lyddæmpende glasvægge TP Acoustic har samme profilhøjde som fuldglasvæggene TP Lite, hvilket giver ro og sammenhæng i indretningen. Døre er enten i glas eller 40 dB egetræsdøre.

Montage af glasvæggene
Glasvæggene er leveret som underentreprise til entreprenørfirmaet Juul & Nielsen, der ønskede at Triplan selv stod for montagen. Som regel leveres og monteres glasvæggene af tømrerfirmaerne, men er det et ønske fra kunden, tilbyder Triplan også at stå for montagen.


Triplan – en danskejet virksomhed
Triplan International A/S er en danskejet virksomhed, der er specialiseret i design og fabrikation af vægge, etagedæk og stålprofiler.

Når du handler med Triplan, får du en stærk samarbejdspartner, der altid bestræber sig på at være lidt ud over det sædvanlige. For at du som kunde kan være sikker på at opnå det bedste resultat, leverer vi en samlet pakke bestående af rådgivning, tegningsmateriale og opfølgning. Det har vi gode erfaringer med, og det håber vi også, at du får!

Hent brochurer på Triplans glasvægge her

Se  mere om Triplans produkter indenfor fuldglasvægge her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Triplan International A/S

Industriskellet 12-14
2635 Ishøj
Danmark
Triplan International A/S

Billeder & videoer

triplan_glasvæg_udenrigsministeriet_3_695x447triplan_glasvæg_udenrigsministeriet_1_695x447triplan_glasvæg_udenrigsministeriet_4_695x447

Send til en kollega

0.196