23948sdkhjf

Biltorvet strammer ansigtet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Autobranchens eget IT-selskab, Biltorvet A/S, producerer et væld af forhandlerwebsider - og nu har biltorvets eget site også fået en opstrammer.

Biltorvet A/S er mest kendt for brugtbilsportalen biltorvet.dk og bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Men firmaet har også en stor afdeling, der producerer websider for forhandlere.

Det er websider, som trækker på alle de gode erfaringer fra biltorvet.dk og AutoDesktop, især omkring at bygge integrationer og annoncevisninger op, samt at tiltrække internettrafik fx via SEO-optimering.

Designet på websiderne følger de nyeste brugervenlige trends, hvor overskuelighed er i højsædet, samtidigt med, at det skal være lækkert at se på.

Vigtigt at ansigtet er flot
Om du er bilforhandler eller importør klarer biltorvets webteam opgaven med at forny firmaets digitale ansigt. Det er et ansigt, som er uhyggeligt vigtigt i disse tider, hvor kunderne indfanges mere og mere i det digitale land.

Statistikker viser at 1,6 gange en kunde kommer i en butik, bliver der solgt en bil - det betyder, at stort set hver gang en kunde kommer i butikken er de klar til at købe - og mere vigtigt, at det er jo fordi, de har gjort deres research på nettet. Det er derfor tydeligt, at det er på internettet at bilforhandlerne skal finde og fange potentielle bilkøbere. Det nytter altså ikke noget at have et fint bilhus, hvis ikke websiden er optimeret på samme vis.

Alle websider fra Biltorvet A/S er søgeoptimeret efter alle kunstens regler, så de er lette at finde fra Google-motorvejen.

First impression last
Hjemmesiden er også responsiv. Det betyder, at websiden vil fremstå flot, om brugeren kigger på den fra en computer, en tablet eller en mobil. Det er med til at sikre, at forretningen altid fremstår flot på nettet, og det er essentielt, da det ofte er her, mange får det første indtryk af din forretning.

Din nye hjemmeside redigeres med Umbraco, hvilket vil sige, at det er nemt at rette tekster, lægge nye billeder op og ændre indhold.

Men derudover er der en række andre fordele.

Fx er det let at få overført annoncer til websiden fra AutoDesktop. Det klares blot med et flueben. Derudover kan man få smarte moduler tilkoblet som fx Service Online, hvor kunderne kan booke tid til værkstedet direkte i firmaets interne kalender - så er man sikker på, at der er tid, kunden opretter sig selv i bogholderisystemet direkte fra websiden og man slipper for en bunke mails fra de gammeldags online-formularer.

Et andet smart modul er finasieringsmodulet, som man kender det fra biltorvet.dk. Her får kunder automatisk et finansieringsforslag direkte på bilannoncen, så man kan se, hvad det koster at få en finansiering, alt efter, hvad man har lyst eller råd til i udbetaling, ydelse og betalingsperiode.

På webteamets værksted ligger også moduler som fx en byttebilswidget, hvor brugerne kan se, hvad de kan få for deres brugte bil og et samtykke-modul, hvor man kan indhente samtykker direkte fra websiden.

Du kan tjekke nogle af de store, flotte websites ud, som Biltorvet står bag her:

Fleggard Auto

Volvo Nelleman

Andersen & Martini

Bilhuset Elmer

Unicars

Andersen Biler

Mindre forhandlere kan bestemt også nyde godt af Biltorvets ekspertise. Teamet har udviklet en standardside, så man for blot 9.500,- ekskl. moms + hosting & drift kan få en moderne webside, der er optimeret efter de krav som den moderne bilkøber forventer.

Biltorvets egen webside er også blevet optimeret af teamet - det skete midt i påsken, så den er helt frisk fra fadet. Siden hedder biltorvet.as - as fordi Biltorvet A/S jo er et aktieselskab, ejet af over 400 bilforhandlere i forening.

Tjek Biltorvets ansigtsløftning ved at klikke lige her

På siden kan du blandt andet læse mere om biltorvets websideafdeling.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.091