23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alexander har kurs mod DM for klejnsmede

Klejnsmedelærling Alexander Krogh Jeppesen, der går på Skjern Tekniske Skole, deltager onsdag og torsdag 24.-25. november i regionsmesterskaberne i Herning

Alexander har kurs mod DM for klejnsmede

Alexander Krogh Jeppesen er klar til kampen om en DM-plads for klejnsmedelærlinge. Billedet er taget i værkstedet hos Vestjysk Smede Vvs Blik A/S i Bøvlingbjerg.
Foto: privatfoto
Klejnsmedelærling Alexander Krogh Jeppesen, der går på Skjern Tekniske Skole, deltager onsdag og torsdag 24.-25. november i regionsmesterskaberne i Herning, hvor de bedste 10 klejnsmedelærlinge dyster om at blive den, der går videre til DM i Odense

Onsdag og torsdag 24.-25. november repræsenterer klejnsmedelærling Alexander Krogh Jeppesen Skjern Tekniske Skole ved regionsmesterskaberne for klejnsmedelærlinge på Herningsholm Erhvervsskole. Her skal han - i konkurrence med ni andre klejnsmedelærlinge fra tekniske skoler i Jylland og på Fyn - forsøge at kvalificere sig til DM i Skills.

DM i Skills gennemføres i slutningen af januar i Odense Congress Center med SkillsDenmark som arrangør.

- Konkurrencen i Herning består af praktisk opgave, hvor lærlingene får til opgave at konstruere og fremstille et solur. Det er en særdeles krævende opgave, som virkelig udfordrer deltagerne, siger faglærer Michael Uhd, Skjern Tekniske Skole.

Regionsmesterskabet er det sidste nåleøje inden DM i Skills, som er det første fælles Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser. 200 unge fagfolk fra 36 forskellige fag deltager – fra smede til frisører og fra detailslagtere til møbelsnedkere. Målet er at give eleverne mulighed for at demonstrere deres talenter og få skærpet deres i forvejen høje faglige niveau.

Alexander Krogh Jeppesen er i lære hos Vestjysk Smede Vvs Blik A/S i sin hjemby Bøvlingbjerg.

Læs hele artiklen her: http://www.skjernts.dk/nyheder/alexander...

Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution
Skolebyen 5
6900 Skjern
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16013307
P nummer: 1003401845
Nyeste opslag fra Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.078