23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny trend for sportsudstødninger.

Sportsudstødninger er på vej frem igen. Men nu til en anden kundegruppe.

Rally Centeret har siden etableringen af REMUS tilbage i 1990 været dansk distributør af dette kvalitetsprodukt indenfor sportsudstødninger til bil og mc.

Volumenmæssigt toppede salget af sportsudstødninger til biler for 10-15 år siden, hvor finanskrise, bilproducenternes øgede fokus på arbejdet med design af udstødningsrør samt den stigende andel af dieselbiler satte en dæmper på efterspørgslen af godt design og fræk lyd til eftermontering.

Men mens markedet har ligget mere eller mindre stille, har REMUS udviklet og investeret, så man i dag er den foretrukne leverandør til bilfabrikkernes sporty varianter og bl.a. er blevet teknisk samarbejdspartner med AMG til Mercedes modeller til både gade og racerbane.

I dag arbejder vi med systemer i ekstrem høj kvalitet i rustfri materialer, spændende design af afgangsrør med bl.a. flittigt brug af carbon, justerbar lyd enten manuelt eller elektrisk styret fra kabinen eller via en app.

Interessen for REMUS udstødninger stiger dag for dag – nu mere til dyrere bilmodeller, der allerede fra fødslen har et sportsligt image - godt hjulpet af en online søgemulighed på www.remus.dk.

Rally Centeret - J.A Rally-Udstyrscentret ApS
Rally Centeret
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52860318

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047