23948sdkhjf

Top 5 bilmodeller, der købes flest brugte reservedele til

| Medlemsnyhed | Indrykket af Autoparts24

Autoparts24 har Europas største udvalg af brugte reservedele. Det har vi i kraft af vores samarbejde med over 120 europæiske autoophuggere, der samlet set har over 2,5 mio. reservedele til salg på Autoparts24.

Autoparts24 har indsigt i lagerbeholdningen hos 120 autoophuggere i Europa, Uanset om en autodel bliver solgt via Autoparts24 et sted i Europa eller autoophuggeren sælger den fra sin egen butik, så ved vi, når delen forsvinder fra lageret og dermed, at den er blevet solgt.

De 5 biler, der købes flest brugte reservedele til
Dette unikke indblik i udbud og efterspørgsel og vores rolle som markedsleder, gør, at vi nu kan løfte sløret for, hvilke bilmodeller, der blev solgt flest brugte reservedele til i 2017.

1. VW Golf 1991-1998

VW Golf III er produceret i 4,8 millioner eksemplarer, hvilket naturligvis også betyder, at der er en meget stor mængde brugte reservedele på markedet. Dette, kombineret med dens popularitet indenfor styling og tuning, har gjort, at VW Golf III er blevet en af de mest populære brugte biler, som man stadig ser på gaden 26 år efter den blev lanceret.

 2. VW Passat 1997 - 2001

VW Passat B5 slog især igennem som en familiebil, der skulle sikre kørekomfort og god sikkerhed. Med Passat B5 vendte Volkswagen tilbage til en motor, der var monteret på langs. Det var især stationcar-udgaven, som blev populær på grund af dens praktiske og rummelige indre. VW Passat B5 har holdt til tidens tand og er til stadighed en meget populær familiebil.

 3. Skoda Octavia 2004 - 2013

Skoda Octavia II var den anden model i den populære Octavia-serie. Den var i høj grad med til at fastcementeret Skodas overgang fra billig østeuropæisk bil, til en højkvalitets mellemklassebil, der emmede af godt ingeniørskab og høj kvalitet. Tredje generation fremstilles i dag, men derfor er Octavia II stadig en populær bil, der er meget populær på brugtbilsmarkedet.

 4. Volvo V70 1996 – 2000

Når man tænker på en Volvo, så tænker man på skandinavisk kvalitet og sikkerhed. Volvo V70 er ingen undtagelse og derfor er den, ligesom de fleste andre modeller fra Volvo, stadig en meget populær bil. Volvo-entusiaster er yderst begejstrede for den meget karakteristiske og specielle form, som man finder hos V70, der bærer tydeligt præg af at være efterkommer af den ikoniske Volvo 850.

 5. Audi A4 2000 – 2004

Audi A4-serien er en af de mest populære serier fra den tyske bilgigant og det kan mærkes på markedet for brugte reservedele. Det er meget almindelig at se en Audi A4 af ældre fabrikat, selv her i 2018. Dette skyldes den gode kvalitet og det store antal producerede eksemplarer. Dette gør, at man nemmere kan finde reservedele til en favorabel pris.

Antal biler på vejene afgør efterspørgslen efter brugte reservedele
Ikke overraskende ser vi generelt, at der er en direkte korrelation mellem antallet af den specifikke bilmodel på de danske landeveje og efterspørgslen på brugte reservedele til denne type bil. Samstemmende ser vi også, at udbuddet af reservedele ofte følger samme vej.

Samlet set ser vi, at efterspørgslen på brugte reservedele til en bilmodel i gennemsnit topper 5-8 år efter, at en model er sendt på markedet.

 

Om Autoparts24

Autoparts24 har Europas største udvalg af brugte reservedele. Det har vi i kraft af vores samarbejde med over 120 europæiske autoophuggere, der samlet set har over 2,5 mio. reservedele til salg på Autoparts24.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Autoparts24

Tomsgårdsvej 19
2400 København NV
Danmark
Autoparts24

Send til en kollega

0.166