23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær at tage gode bilfotos - det sælger bedre

Hvad nytter det at have en spejlblank, flot bil i udstillingslokalet, hvis den ser kedelig ud på billeder - derude i det digitale udstillingsvindue, hvor langt de fleste kunder ser dine salgsbiler?

Bilkøbere i dag researcher på nettet og ser sandsynligvis dine salgsbiler via annoncer på internettet, enten via bilportaler som Biltorvet.dk, din egen hjemmeside eller måske via et reklamebanner.

Hvis din bilannonce ikke er spændende nok, går de videre til næste bil eller forhandler, uden at du nogensinde finder ud af det. 

Undersøgelser viser, at der i gennemsnit bliver solgt en bil pr. 1,3 kunde, som kommer i din bilforretning. Det betyder med andre ord, at kunderne er købeklare, når de kommer hos dig. Derfor er det supervigtigt, at din bil er flot præsenteret på nettet, så den kan tiltrække køberne. Hvad nytter det at have en spejlblank, flot bil i udstillingslokalet, hvis den ser kedelig ud på billeder?

Biltorvet Akademi tilbyder et fotolynkursus, hvor du får nogle lette metoder til at få bilerne flotte på billeder, så de bliver interessante for kunderne at kigge og klikke på. 

Du lærer om:

  • Lys og baggrunde 
  • Logo og tekst på billeder
  • Komposition, vinkler og placering
  • Tage billeder på mobil og spejlrefleks/systemkameraer
  • Teknik til at lave reklameagtig sløret baggrund på detaljebilleder
  • Hurtig og let billedbehandling, der gør billeder magasinagtigt flotte

 

Enorm gennemslagskraft med video
Husk også de levende billeder! Biltorvet og AutoDesktop understøtter video og det koster ikke ekstra. Video har en enorm gennemslagskraft og kan præsentere et køretøj på måder, hvor et foto må give op. Man kan fx høre motorlyden og se ekstraudstyr i funktion.

På kurset kommer vi også omkring hemmelighederne bag at skyde en god videopræsentation.

Vi tager i kurset udgangspunkt i dit eget udstyr og forudsætninger.

Næste foto- og filmkursus:
6. marts 2017, Vejle, kl. 09:00-15:30
7. marts 2017, Taastrup, kl. 09:00-15:30

KLIK HER FOR AT MELDE DIG TIL 

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046