23948sdkhjf

Bilbasen hyrer erfaren redaktør til journalistisk satsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bilinfo

Bilbasen skal med relevant journalistisk indhold fremover give brugerne en endnu bedre og inspirerende oplevelse. Tidligere redaktør på Bil Magasinet er sat i spidsen for projektet

Bilbasen satser massivt på at inspirere bilkøberne med relevant, specifikt indhold, og samtidig klæde dem bedre på til at træffe de rigtige valg i forhold til deres behov. Det starter med etableringen af en stærk redaktionel enhed, og den redaktionelt ansvarlige er fundet.

Den nye redaktør Esben Skrumsager kommer fra en stilling som digital redaktør i Benjamin Media, hvor han blandt andet har haft ansvaret for den digitale del af Bil Magasinet. Inden da var han tilknyttet produktionsselskabet Media Movers, hvor han fungerede som ekstern redaktør på bilstoffet til blandt andet Ekstra Bladet og Søndagsavisen, så på trods af sine blot 28 år har han masser af erfaring i branchen.

- Vi er naturligvis meget glade for, at Esben Skrumsager er blevet en del af holdet. Bilbasens redaktionelle univers er et nyt, stort fokusområde, og her er vi sikre på, at Esben med sin journalistiske baggrund kan drive vores fokus med at skabe relevant, inspirerende indhold, fortæller Sofie Folden Lund, ansvarlig for den nye content-satsning hos eBay Denmark.

Redaktionen består desuden af to andre erfarne kræfter. Anders Berner er blandt andet kendt fra Ekstra Bladet, hvor han tidligere har haft sit faste TV-magasin ”Topfart”. Han er nu fast tilknyttet Bilbasen, hvor han beskæftiger sig med forbrugerjournalistik samt tests af nye og brugte biler – alt sammen foran kameraet.

Ebbe Sommerlund er med en fortid på blandt andet Bil Magasinet, Vmax og elbilmagasinet GO redaktionens bilnørd, som med sin tekniske indsigt dels skal levere anmeldelser og guides til Bilbasens læsere og dels vil være en af de drivende kræfter bag et Q&A-univers, hvor læserne kan søge svar på deres spørgsmål.

Bilbasens nye redaktør, Esben Skrumsager, er tiltrådt stillingen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bilinfo

Ebay Classifieds Scandinavia ApS
Wildersgade 8
1408 København K
Danmark
Bilinfo

Send til en kollega

0.107