23948sdkhjf

Vægtoptimeret fælg til SUV modeller

| Medlemsnyhed | Indrykket af J.A Rally-Udstyrscentret ApS

OZ HyperXT HLT. Den første vægtoptimerede 22" SUV fælg fra den italienske fælgspecialist.

Til dem der elsker adrenalin og fart, men for at forene såvel pladskrav som rummelighed og ydeevne, har valgt en SUV og ikke en sportsvogn, har OZ udviklet den nye HyperXT HLT.
Den spritnye HyperXT HLT viderefører de innovative teknologier for optimal ydeevne og dynamik - der i 2017 blev introduceret med HyperGT HLT - til de mere og mere populære SUV modeller. Og bliver dermed den letteste helstøbte fælg til SUV, som OZ nogensinde har skabt.
HLT teknologien sikrer optimering af forholdet mellem lethed og strukturel styrke og opnår en reduceret hjulvægt, også på køretøjer med svær belastning på akslerne, som for eksempel Porsche Macan, Mercedes GLE og GLC (også i coupé-versionerne), BMW X6 og mange andre.
Det nye HyperXT HLT design følger samme family feeling som HyperGT HLT, med mere robuste eger der gør den endnu stærkere og muskuløs.
Fra i dag behøver de passionerede ikke længere at skjule deres følelser og passion for ydeevne, heller ikke selvom de ikke kører sportsvogn. Også dem, som vælger SUV modellerne, kan skille sig ud fra mængden ved at personliggøre bilen og give udtryk for hele sin sportslighed.

Medlemsnyhed

Indrykket af
J.A Rally-Udstyrscentret ApS

Rally Centeret
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard
Danmark
J.A Rally-Udstyrscentret ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11