23948sdkhjf

Har du styr på dit olielager?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q8 Danmark A/S

Du kan ikke ændre på de antal liter, der skal på kundens bil, men du kan optimere dit olielager, så det ikke fylder for meget eller giver dig ekstra udgifter. Hvornår har du sidst gennemgået jeres olieudgifter?

Mange værksteder har ofte ikke en fast lagerbeholdning af olie, fordi for mange smøreolier på lageret kan betyde rod eller øget likviditet. For nogen virksomheder kan det så betyde yderligere omkostninger ved flere små bestillinger eller en ekstra overnatning for kundens bil. Hvis du optimerer dit olielager, kan du undgå begge udfordringer. Her kommer 2 tips til hvordan:

1 Spar penge på at være forberedt. Hvis du køber bredere og mere ind af gangen, kan du oftest få olierne til en lavere pris. Du har også mulighed for at yde den bedste service til dine kunder, da de hurtigere kan komme ud at køre igen, og øge din indtjening, da du kan få den næste bil ind på værkstedet. Men det er selvfølgelig vigtigt du tilpasser dit lager til dit behov.

2 Få et optimalt olielager. Det er en god ide at finde en pakkeløsning af olier, så du sikrer dig, at du altid kan dække størstedelen af de biler, der kommer på dit værksted. Derfor anbefaler vi, at du har et antal hovedprodukter og spæder op med specialolier. Ved sådan en sammensætning kan man dække 90-95 % af bilerne på dit værksted og samtidig spare tid og penge på hastebestillinger. 

Med de mange forskellige olier på markedet kan det være uoverskueligt at få et overblik over, hvilke er optimale for dit værksted. Q8 vil gerne hjælpe og tilbyder lige nu uforpligtende rådgivning omkring smøremidler.

Vi kender til branchen og har i mange år haft et dagligt samarbejde med mange forskellige værksteder omkring optimering af deres olielager. Vores forskningscenter i Rotterdam har specialiseret sig i at udvikle et bredt produktprogram af kvalitetsolier til alle bilmærker, og som hele tiden er opdateret på markedets udvikling. Book dit møde med os via linket nedenfor, så lægger vi vejen forbi dig.

Book dit møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q8 Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark
Q8 Danmark A/S

Send til en kollega

0.118