23948sdkhjf

Peugeot 5008 - en fransk kæmpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Biltorvet tester den franske familieflytter 5008. Men skal du vælge den eller kan du nøjes med den lidt mindre 3008?

 i-Cockpit gør Peugeots nye modeller til en oplevelse udover det sædvanlige. Det futuristiske look og de grafiske displays giver en eksklusiv følelse, som man normalt kun finder i langt dyrere biler. Og bedst af alt, så fungerer det glimrende.

Motormæssigt var vores testbil udstyret med Peugeots velkendte 2,0 liters diesel med 150 hk og et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm. Vores testbil var udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, som faktisk gjorde det udmærket. Den store bil og motoren lægger bare op til en automatisk gearkasse. Men vil du have det, så skal du vælge den mindre 120 hk diesel eller den store 180 hk diesel. 

Bag rattet i 5008 føler du dig ganske godt tilpas. Komforten er god og siddepositionen ligeså. Det lille rat, som er blevet en del af Peugeots design, passer glimrende til den store vogn. Det er nemt at dreje og 5008 føles på ingen måde som en kæmpe i trafikken. Det er rigtig godt Peugeot! På landevejen er 5008 stabil og ligger tungt på vejen, præcis som man må forvente af en SUV i denne størrelse.

Er det så værd at vælge 5008 frem for 3008 kan man så spørge. Personligt vil jeg sige, at ...

Læs resten af anmeldelsen på biltorvet.dk her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.13