23948sdkhjf

Billig kvalitetsemballage til konkurrencedygtige priser online

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Hos Dania emballage, online, døgnåbent. Ellers hos Albe Emballage, med rådgivning og bestilling af større mængder.

Køb emballage online – nemt, hurtigt og billigt
Vi gør det muligt for kunderne at købe emballage lige præcis når det passer dem, 24 timer i døgnet. Formålet med webshoppen er at kunderne kan få mulighed for at købe høj kvalitetes emballage i små mængder til en god pris. På grund af de store mængder emballage Dania Emballage køber hjem bliver det muligt at tilbyde kunderne billig emballage i høj kvalitet.

KÆMPE udvalg af emballage
I webshoppen finder du alt lige fra pakketape, bølgepap, boblefolie, papkasser, strapbånd, etiketter og meget mere. Som udgangspunkt faktisk alt hvad du skal bruge til indpakning og forsendelse af varer.

Mange års erfaring i branchen
Dania Emballage har i mange år købt og solgt emballage til mange forskellige typer af kunder, både store og små. Derfor kan du som kunde hos Dania Emballage være sikker på at de varer du køber er i en ordentlig kvalitet. For Dania Emballage er det nemlig vigtigt at kundernes varer kommer sikkert frem og ikke bliver beskadiget undervejs.

Ønsker du ydeligere information?
Du er altid velkomment til at sende en mail til info@daniaemballage eller ringe på tlf. 25 48 22 32 og tage en uforpligtende snak med en af de kompetente rådgivere. Se også et endnu større udvalg af emballage hos albeemballage.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.168