23948sdkhjf

Smart afgiftsgenberegner til L4 klar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Biltorvet er klar med en smart L4-afgiftsberegner til genberegning af afgift. Beregneren kommer ud i starten af januar 2018.

Den nye registreringsafgiftslov (L4) medfører, at en lang række biler skal genberegnes efter senest fire måneder, så der betales afgift i forhold til markedsprisen.
 
Bilbranchens eget IT-selskab, Biltorvet, har i tæt samarbejde med branchen arbejdet ihærdigt med en smart afgiftsberegner, der kommer ud i starten af januar 2018. Afgiftsberegneren kan automatisk genberegne afgiften ud fra markedsprisen og opbevare beregningsgrundlaget i op til fem år.

Afgiftsberegneren er smart, fordi den automatisk genberegner afgiften ud fra markedsprisen og kan tage højde for alle kriterier, der kan have en indflydelse på beregningen.

TO TRIN
Genberegningen af afgiften sker i to trin. Først findes markedsprisen på den bil man vil genberegne afgift på. Det gøres ved at sammenligne med bilannoncer fra lignende biler. Det kræver kun to klik at overføre disse data til beregningsmodulet, hvor den nye afgift automatisk beregnes.

Dokumentationen for beregningsgrundlaget gemmes automatisk sammen med den bil, du har beregnet den nye afgift på. Data bliver ikke gemt på din lokale harddisk men i skyen via en krypteret og sikker forbindelse, ligesom alt andet data i AutoDesktop.

PRIS
 
Licens, som gælder til én bilforretning:
2495 kr.

Licens til flere afdelinger (ubegrænset antal brugere og afdelinger):
4995 kr. 

Derudover koster det 50 kroner pr. beregning.

Genberegneren installeres som et modul i AutoDesktop, der kan fås fra 99 kr/md.

INFO-MØDE

Der vil blive afholdt informationsmøder og en gennemgang af afgiftsberegnerens virkemåde i løbet af januar. Tid og sted fastlægges endeligt, når der er overblik over forhåndstilmeldingerne, men det bliver i uge 3 eller 4, og det bliver afholdt både i Jylland og på Sjælland. 

I forbindelse med præsentationen af systemet for SKAT, har de tilkendegivet, at de vil stille med en repræsentant til informationsmødet, så vidt det er muligt i forhold til planlægningen. 

Info-mødet tager tre timer og koster 500 kr. pr. person.

Er du interesseret i systemet eller et informationsmøde, så forhåndstilmeld dig ved at klikke her

Med venlig hilsen,

Biltorvet

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.147