23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autoplus indgår samarbejdsaftale med Digitalservicebog

Fremtiden er digital, med samarbejdsaftalen med Digital Servicebog tager Autoplus endnu et skridt mod digitaliseringen i bilbranchen.

Fremtiden er digital, med samarbejdsaftalen med Digital Servicebog tager Autoplus endnu et skridt mod digitaliseringen i bilbranchen, for at eliminere fusk med kilometertal, forsvundne og manipulerede servicebøger til gavn for både kunder, bilejere og værksteder, og samtidig sikre Autoplus sine ca. 150 medlemmer en god og fremtidssikret løsning.

Alle værksteder, kan fremover bestille adgang eller får mere information til Digitalservicebog direkte hos en af de 44 Auto-G afdelinger, eller hos deres Auto-G/Autoplus konsulent.

Hos Autoplus glæder man sig over at værkstederne fremover kan forenkle processen ved service registrering, og nøjes med at bruge et system til samtlige bilmærker, samt at digitale servicebøger kan gøre det tryggere for alle ejere af biler, at få udført service, da alle via systemet kan få adgang til et køretøjs servicehistorik via hjemmesiden digitalservicebog.dk i Danmark.

- Flere landsaftaler er på vej både i Danmark og Sverige, Vores system i Danmark er udviklet, så det nemt kan bruges i andre lande. I Sverige og Norge får vi adgang til bilens grunddata, mærke, model, stelnummer og nummerplade, ligesom i Danmark, så I disse to lande er det stort set samme løsning som i Danmark, siger Martin Jensen fra Digital Servicebog. 

Således er også udbredelse til Norge og Finland på vej. Der udvikles desuden på fuldt tryk systemer til Holland, Irland og Storbritannien. 

*Ved aftalen om samarbejde mødtes fra venstre Marian S. Larsen, kædechef Autoplus & Bjarne Ellevang, landechef Digitalservicebog

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.063