23948sdkhjf

Centralsmøring hos JO Hydraulics

| Medlemsnyhed | Indrykket af JO Hydraulics A/S

JO Hydraulics A/S kan nu levere komplette centralsmørings-anlæg, som vores kunder selv kan montere. Philip Nielsen, vores montør, instruerer i monteringen ude hos vores kunder. Der ligger en god besparelse i selv at montere anlæggene.

JO Hydraulics A/S kan nu levere komplette centralsmøringsanlæg, som vores kunder slev kan montere. Vi er forhandlere af ILC-anlæg, og vi har udviklet på disse, så de opfylder kravene til det danske marked. ILC er en stor spiller på mange europæiske markeder og har udvist stor forståelse for de tilpasninger vi har ønsket. 

Vi har ansat en specialist på området og er klar til at hjælpe med det helt rigtige anlæg til alle nærmere specificerede maskiner. Vi tilbyder vores assistance med hensyn til valg af rette komponenter, hvor der vil medfølge diagram og stykliste, samt oplæring/instruktion af personale. Vi kommer gerne på besøg for nærmere drøftelse af lige netop din opbygning. Vi kan levere pumper, fordelerblokke, slanger og fittings fra lager og fra vores servicebil.

Ring til os på 75 14 15 00 for nærmere information vedrørende pris og levering. Vi er sikre på, at du vil syntes om prisen.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JO Hydraulics A/S

Virringvej 74
8660 Skanderborg
Danmark
JO Hydraulics A/S

Send til en kollega

0.397