23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobil oliestation fra DENIOS

Olieforsyning er kompliceret og rørledningerne er dyre – Findes der en alternativ løsning for dette? DENIOS kan nu levere den mobile oliestation!

Den mobile oliestation, der kan flyttes med en løftevogn og gaffeltruck – Hvor I har plads! I bliver dermed ikke afhængelig af denne platform.

Oliestationen
Kan både fås med trykluft eller elektriske pumper (230V tilslutning) – De kan dermed tilsluttes jeres eksisterende trykluft system i virksomheden.
Pumperne er egnet til medier af, hydraulik, motor, gearkasse, planter samt andre olier som kan have høj viskositet.

Læs også: Rustfri og syrefast røreværk til tromler

Kan fås både til 2 eller 4 ståltromler med tilhørende pumper til hver pumpe. Pumperne fås både åbne eller lukkede slangeopruller for (F.eks. til beskyttelse af mekanik og slange ved stærkt forurenet atmosfære) Rækkelængden på slangerne er 10 meter.

Tappepistolerne er med dreje led og elektronisk mængdetæller – Og kan derfor måle den eksakte mængde, som er nødvendig.

Opsamlingskarret
Opsamlingskarret, som oliestationen er udstyret med og baseret på, er godkendt til opbevaring af evt. olie og dermed også bestandig for det – Denne del er med til at sikre imod lækage, som kan skade miljøet.
Karret er fremstillet af stål, som derefter er blevet galvaniseret og så lakeret som dermed sikre imod korrosion samt styrke holdbarheden.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper til olier og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063