23948sdkhjf

Opbevaring, transport eller destruering af vandforurenende medier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Lagring af farlige medier? Så skal det naturligvis komme fra DENIOS, det er vores ansvar at sikre miljøet er i intakt – sammen kan vi nå dette.

Med en DENIOS lager og destrueringstank er i godt forsikret miljø- og sikkerhedsmæssigt.

Dobbeltvæggene tank, med en suveræn holdbarhed – indvendig beholder af polyethylen (PE), er dermed vedligeholdelses- og korrosionsfrit. Den udvendige beholder er af galvaniseret stål, som sikre at sikkerheden samt let at rengøre.

Der er adskilte påfyldnings og aftapningsstuds, samt en ekstra for fri benyttelse og med stålrørsramme i bunden for transport er hverken fleksibilitet eller mobilitet et fremtidigt problem. Seriemæssigt er den, med optisk læk- og påfyldningsstand indikator.

Alle vores tanke er med DIBt-Godkendte og transporttilladelse ifølge GGVS/GGVE for medier af emballagegruppe II & III

LÆS OGSÅ: Den nye BlueMobil eco adBlue®

Der findes et hav af muligheder for ekstraudstyr som f.eks. udsugningskobling, håndpumper, gennemløbsmåler, elektroniske pumper, påflydningsarmatur og meget mere.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af lager- og destrueringstanke samt mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.143