23948sdkhjf

Gulvelementer til beskyttelse af større arealer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Når farlige væsker opbevares kan der ved, om – og påfyldning ske utilsigtet dråbe- og sprøjtetab, selv også ved små mængder kan dette medføre en dyr sanering af undergrunden.

Ved hjælp af gulvelementer fra DENIOS, får I mulighed for at beskytte et større areal,

Gulvelementerne er beregnet til at beskytte grundvandet og jorden, er dermed en integreret bestanddel af miljørigtigt opbevaring af de pågældende medier. Der kan alt efter lokaleforhold samles enkelte segmenter til et komplet system med optimal tilpasning i virksomhedens drift.

Gulvelementerne bliver fremstillet af stål, rustfrit stål og polyethylen, alt stål materiale er derudover galvaniseret som sikre imod korrosion.

Standardelementerne udføres med en opsamlingsvolumen fra 80 – 400 liter, med en hjulbelastning op til 2.000 kg, hvilket gøre det muligt til kørsel af løftevogn eller gaffeltruck. De er dermed robuste og ekstremt holdbare.

LÆS OGSÅ: Ultrasafe opsamlingskar / spildbakke fra DENIOS

DENIOS skræddersyr elementerne i den optimale udførelse med hensyn til målene, opsamlingsvolume eller forøget belastning fra hjulene på grundlag af dit aktuelle behov.

Som ekstraudstyr fås, opkørsels-ramper og -hjørner, samlingselementer, kantbeslag og krydsbeslag

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Billeder & videoer

Gulvelement 1

Send til en kollega

0.136