23948sdkhjf

Højkvalitets kemikalieskab med udtrækskar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Det 2-farvede koncept - Giver jer mulighed for tilpasning af farver indtil jeres rammer og daglig dag.

Kemikalieskab Comfort, er med 2 fløjdøre med sikkerhedslås og låsemekanisme, som sikre jer imod uautoriseret adgang – modellen Comfort har til forskel for de andre modeller at den har udtrækskars inde i skabene, som giver en bedre ergonomisk håndtering af ens dunke, flasker osv.

Skabet har fire opsamlingskar inde i skabet, som er med til at opsamle hvis der opstår en lækage inde i skabet.
Den opfylder dermed alle krav jf. miljøbeskyttelsesloven ved opbevaring af vandforurenende, ikke brændbare væsker og giftstoffer i arbejdslokalet.

Korpuset og dørene er fremstillet af høj kvalitets stålplader og derefter er blevet coatet i RAL 7035.

LÆS OGSÅ: Systema – Lagersystemer på arbejdspladsen

Luftudskiftningen inde i skabet, er normalt ved hjælp af de udluftningsgitter på dørene, såfremt dette ikke er tilstrækkeligt til ens behov, man kan tilslutte skabet til ens eksisterende tekniske ventilation – Da der er en åbning for skabet som tillader dette.
(Denne åbning er forseglet ved levering)

Når et opsamlingskar er trukket ud, er de andre udtrækskar automatisk låst fast på bagvæggen. Dermed undgås en overlast. Det anbefales at skabet fastgøres på væggen (Dette monteringssæt medfølger)

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af kemikalieskabe og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.141