23948sdkhjf

Santander og Biltorvet lancerer online finansiering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Santander og Biltorvet lancerer online bilfinansiering. Konkret betyder det, at man kan ansøge og få bevilliget lån til bilen direkte og digitalt fra en annonce på biltorvet.dk.

Absolut digital tilgængelighed er en afgørende faktor for salg af biler i dag. Her er det oplagt at bilfinansieringen også er en del af denne proces. Forbrugeren stiller krav om en digital tilgængelighed og en letforståelig proces i forbindelse med beregning og ansøgning om finansiering til brug for køb af en bil.

I dag lancerer Santander Consumer Bank og Biltorvet derfor en enkel og digital løsning, og ikke mindst giver alle Santanders samarbejdende forhandlere en unik mulighed for at være med på denne rejse.

Klik med muligheder
Konkret vil der på biltorvet.dk blive lanceret en finansieringsknap, hvor der bliver beregnet et finansieringsforslag på den bil, forbrugeren kigger på. Forbrugeren kan klikke på knappen, hvorefter man får mulighed for at skrue på udbetaling og betalingsperiode. Derefter kan man sende en ansøgning og få svar efter få minutter.

- Vi har set meget frem til at lancere denne løsning på Biltorvet, der med få klik giver forbrugerne mulighed for digitalt at ansøge om lån til køb af deres bil. Det vil give ikke blot forhandlerne en større digital synlighed, men også en hurtig og enkelt digital tilgang til køberne. Det bliver rigtig spændende og vi er stolte af, at kunne tage vores forhandlere med på den digitale rejse sammen med Biltorvet, fortæller Carsten Levin, salgsdirektør hos Santander Consumer Bank.

- I samarbejdet med Santander Consumer Bank har det været afgørende for os at sikre et digitalt, enkelt og effektivt setup for forhandlerne. Samtidigt har vi haft skarpt fokus på at tilbyde bilkøberne den bedst mulige proces i forhold til finansiering af bilen, siger Claus Nyboe, direktør for Biltorvet.

Beregningen af lånet sker efter de samme betingelser, som sad kunden ude hos forhandleren og kunden får direkte besked via e-mail.

Billede øverst:
Carsten Levin, salgsdirektør hos Santander Consumer Bank (th) og Claus Nyboe, direktør hos Biltorvet, lancerer nu et digitalt ansøgningsflow på biltorvet.dk.

Billeder nederst:
Annonce på biltorvet.dk med den nye finansieringsknap. Udvides knappen får kunden mulighed for at justere på løbetid og udbetaling, samt at ansøge om lånet. Det er let og intuitivt for bilkunderne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.093