23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny administrerende direktør for OKQ8 Scandinavia

Magnus Kamryd er fra 1. januar 2018 udpeget som ny administrerende direktør for OKQ8 Scandinavia, som Q8 Danmark A/S er en del af.

Magnus Kamryd er udpeget som ny administrerende direktør for OKQ8 Scandinavia. Han tiltræder den 1. januar 2018 og efterfølger danske Steffen Pedersen, som efter mange succesfulde år i virksomheden går på pension ved årsskiftet.

”Vi i bestyrelsen er meget tilfredse med rekrutteringen af Magnus Kamryd. Han har den rigtige baggrund og erfaring for at drive vores virksomhed fremad og klare fremtidens udfordringer,” siger Göran Lindblå, bestyrelsesformand i OKQ8 Scandinavia. ”Jeg vil også udtrykkeligt takke Steffen Pedersen for hans flotte indsats med at udvikle vores skandinaviske virksomhed.”

Den administrerende direktør vil få ansvaret for både det danske og svenske marked.

”Jeg ser frem til rollen som administrerende direktør for OKQ8 Scandinavia. Det er en spændende tid for hele branchen, hvor flere brændstoffer introduceres på markedet samtidigt med, at servicebehovet inden for mobilitet stiger. Det bliver en udfordring med mange interessante muligheder,” siger Magnus Kamryd.

Magnus Kamryd har en bred og solid erfaring fra detailbranchen og olie og energi-sektoren. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør og stifter hos Trimb Healthcare. Inden da har han blandt andet været VP for Meda OTC, administrerende direktør hos Antula Healthcare, landechef hos Unilever, administrerende direktør hos 7-Eleven samt direktør hos Shell Retail. Magnus Kamryd er 48 år gammel og civiløkonom fra Stockholms Universitet.

--

For yderligere information – kontakt venligst:

Marie Sheye Lund, Communications Manager, Q8 Danmark

M: presse@Q8.dk T: 42 12 64 19

 

OKQ8 Scandinavia – muliggører for mennesker i bevægelse

På vores stationer tilbyder vi produkter og services, som gør det lettere at være i bevægelse. Ud over brændstof har vi et stort udvalg af bilprodukter, bilsmart mad og god kaffe.

OKQ8 Scandinavia består af Q8 Danmark A/S i Danmark og OK-Q8 AB i Sverige og er et af Skandinaviens største brændstofselskaber med ca. 1000 servicestationer tilpasset personbiler, lettere transport og tung trafik.

I Danmark har vi ca. 240 bemandede og ubemandede anlæg under Q8- og F24-brandet. Derudover har vi 32 IDS-anlæg til tung trafik.

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61082913
P nummer: 1003139034

Kontaktperson

JS
Jeanette Steenstrup
Jeanette.Steenstrup@q8.dk

Send til en kollega

0.062