23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ELF fylder 50 år

Det ikoniske varemærket Elf fylder i år 50 år og det har været 50 år præget af ekspertise og høj kvalitet. Passion, innovativ teknologi og unikke samarbejder, har bragt Elf smøremidler til 94 lande med 230 forskellige produkter.

I 2001 blev Elf mærket inkluderet i Total, som er verdens fjerde største smøremiddelproducent og det skabte nye samarbejdsmuligheder for Elf på det danske marked. Samarbejdet med FTZ, Danmarks største grossist af reservedele og tilbehør indenfor den professionelle branche, har en lang historie bag sig. I Danmark har Elf de seneste 18 år haft et tæt samarbejde med FTZ omkring rådgivning og salg af smøreolier. Et partnerskab hvor Elf mærket sammen med TOTAL giver FTZ et komplet produktprogram, der stort set dækker alle kravene til smøremidler med de krav til OEM godkendelser, der kræves i dag på det professionelle værksted.

 Det lange og vellykkede samarbejde mellem FTZ og Elf bygger på gode relationer mellem de to virksomheder. Begge parter har desuden vist en lydhørhed for markedet i årenes løb og de har udviklet sig sammen for at kunne dække kundernes behov og ønsker.

 ”Vi hos TOTAL er vældig glade og stolte over samarbejdet med FTZ igennem alle disse år. Vi glæder os til at udvikle dette til endnu højere niveauer i fremtiden, siger Ole Osric, salgschef Total Denmark.

Jens Nordestgaard, Vicedirektør og Salgsdirektørfor FTZ supplerer:  ” I vores fælles samarbejde har Elf og FTZ fremtiden foran os, og den bygger på et stærkt fundament af langvarige relationer og en god historie. Elf mærket vil også i fremtiden spille en væsentlig rolle for FTZ og for rigtig mange af vores kunder. I de markedssegmenter FTZ arbejder i, har Elf været dygtige til at holde sig på forkant med efterspørgslen i markedet. Elf og FTZ deler mange værdier, vi har en god historie sammen, og sidst men ikke mindst, så passer brandet rigtig godt til den professionelle del af autobranchen”.

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.047