23948sdkhjf

DENIOS - Opbevaring af Trykflasker!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

DENIOS sørger for at dine trykflasker bliver opbevaret korrekt og efter alle lovens regler.

DENIOS' gasflaskelagre eller gasflaskecontainere bruges til sikker opbevaring af gasflasker udendørs ifølge den tyske TRBS 3145. Lukkede gasflaskecontainere er den kompakte løsning til opbevaring og lagring af gasflasker udendørs. Udluftningsgitter i væggene sørger for tilstrækkelig udluftning.

Gasflaskecontainere fås galvaniserede eller udvendig lakerede med en lagerkapacitet op til 66 flasker. Gasflaskecontainere leveres samlet. Gasflaskelagre er også velegnede til den forskriftsmæssige opbevaring af trykgasflasker ifølge den tyske TRBS 3145. De har en lagerkapacitet op til 72 flasker.

LÆS OGSÅ: De "nye" europæiske brandklasser

De polyester belagte galvaniserede tagplader sørger for den nødvendige beskyttelse mod klimapåvirkninger. Gasflaskelagre leveres usamlet. Montagen er nem takket være modulsystemet.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.121