23948sdkhjf

Flere typer Tromler og Tønder fra DENIOS!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

DENIOS kan tilbyde en lang række forskellige tromle typer der kan klare en vær form for medie.

Rummelige tønder fremstilles af kunststof i høj kvalitet som er egnede til lagring af faste medier og pastaer. Ståltromler fås efter eget valg med 60 eller 200 liter volumen og har UN-godkendelse. Den store åbning af lågtromlerne af kunststof med UN-godkendelse muliggør en nem påfyldning.

LÆS OGSÅ: Få kompetent miljørådgivning!

Låseringen forhindrer spild og snavs. Lågtromler af kunststof fås med 60 eller 220 liter volumen. Plasttromler med spunshuller fremstilles af miljøvenlig polyethylen. Sikkerhedstromler med 245 liter volumen er modstandsdygtig over for syre, baser og mange aggressive kemikalier. Stål-lågtromler er indvendigt rå, udvendigt lakeret og har UN-godkendelse til faststoffer.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.126