23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSORB Product finder fra DENIOS

DENIOS interaktivt online værktøj til at hjælpe din virksomhed med at udvælge de absorbenter som passer præcist til virksomhedens behov.

DENSORB produkt finderen, er blevet designet til at gøre valget af absorbenter så let som muligt for dig, når du har brug for absorberingsprodukter, ved at stille blot 3 spørgsmål.

Hvilken type farligt medie skal absorberes?
Hvilken type absorberende medie er påkrævet?
Hvilket absorberings niveau er påkrævet?

LÆS OGSÅ: Jordforbindelsessystem DENIOS


Produkterne inkluderer nødhjælps sæt, absorberende måtter, absorberende ruller, absorberende granulater, samt mange andre absorberende formater.

Alle vores produkter er tilgængelige i tre versioner, en for olie spild, en for kemikalie spild, samt en til universal spild. DENSORB fra DENIOS ruster din virksomhed til alle former for spild situationer.

Du kan se DENSORB værktøjet her

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af gevindadaptere og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047