NYHED! Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 - HØJTYDENDE MOTOROLIE til køretøjer inden for VW gruppen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 er en syntetisk motorolie med store brændstoføkonomiske fordele. ART (Age Resistance Technology) betyder, at denne motorolie giver optimal beskyttelse til både miljøet og motoren.

En sikker investering for både køretøj og miljø

Optimal beskyttelse af motoren betyder, at motoren kan klare alle former for belastninger, temperaturforhold og kørselsmønstre. Det er vigtigt at anvende en motorolie, der passer til køretøjet. En motorolie der opfylder kravene fra motor-producenten garanterer en længere levetid på motoren. Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 er en syntetisk motorolie, udviklet med den seneste teknologi, der holder motoren yngre i længere tid, samtidigt som den opfylder de krævende tekniske specifikationer. På baggrund af udviklingen med ART (Age Resistance Technology) giver TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 også betydeligt forbedret energi- effektivitet og væsentlig forbedring af de brændstoføkonomiske fordele sammenlignet med de officielle standarder.

Fordelene ved brug af denne motorolie

Forbedret beskyttelse af miljøet: TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 reducerer dannelsen af aflejringer i motoren og sikrer optimal funktion af den nyeste dieselpartikelfilter- teknologi (DPF) og katalysatorer i benzinmotorer, hvorved udslippet af NOX, CO2, CO og andre skadelige udstødningspartikler reduceres.

Optimal beskyttelse af motoren: Sikrer optimal beskyttelse af motoren under alle former for belastninger, temperaturforhold og kørselsmønstre.

Koldstart: Enestående beskyttelse ved koldstart.

Motor- renhed: Reducerer aflejringer i motoren og maksimerer motorens ydeevne.

• Lavere driftsomkostninger og brændstofforbrug

Internationale specifikationer og producent-godkendelser

TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 opfylder ACEA standarderne og de mest krævende tekniske specifikationer fra bilfabrikanterne. Produktet garanterer enestående slidbeskyttelse med stor holdbarhed og giver enestående brændstoføkonomi ved samtidig vedligeholdelse af effektiviteten af emissionssystemerne i de nyeste diesel- og benzinmotorer på Europæiske bilmærker, hvor der kræves en SAE 0W-20 viskositet.

* TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 er specielt anbefalet til VW gruppens køretøjer, hvor der kræves en motorolie, der opfylder VW 508.00/509.00 specifikationen

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Aldersrogade 6C, 4.
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Send til en kollega

0.113