Polo sætter standarden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Sjette generation af Polo er klassens nye duks og står klar med nypudset æble og rene tavleklude – modellen er næsten forudsigeligt god og dermed også lidt kedelig.

Niveauet i minibilsklassen er blevet højere over de senere år, men den nye Polo lægger sig lunt til at tage føringen. Selvom kabinedelene nogle steder virker lige vel plastik-agtige, så fungerer alt i kabinen upåklageligt. Den otte tommers skærm i midterkonsollen er standard på alle varianter i Danmark, og med indfarvede paneler og Active Info Display, som for første gang er muligt at tilkøbe, er der rig mulighed for at sætte sit personlige præg på Polo. Bagsædet er en af Polos forcer. Akselafstanden er vokset 9,4 cm, og det gavner både bagsædepassagerer og bagagerummet. Faktisk er der nu plads til, at man kan sidde komfortabelt på bagsædet, selv på trods af en højde på 185 cm. Afstanden til forsædet er fin, så der er plads til knæene, men mere imponerende er det, at der er god plads til hovedet, som ellers plejer at være en udfordring i denne klasse.

Mini-mester
Alle danske modeller får automatisk nødbremse med fodgænger-genkendelse som standard. Andre sikkerhedssystemer tæller træthedsregistrering og en yderst aktiv Rear Traffic Alert, der bremser automatisk, hvis du er ved at bakke ind i noget.

Men det er ikke kun den passive sikkerhed, der er blevet opgraderet. Bag rattet styrer Polo ...

Læs resten af anmeldelsen på biltorvet.dk her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.124