23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IngenCO2.dk

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

IngenCO2.dk som administrerer ”CO2 neutralt website”, er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.

Baggrunden for initiativet er, at brugen af Internettet og IT i dag er årsag til en meget stor CO2-udledning. Faktisk er den større end luftfartsindustriens.

Initiativet går ud på at virksomheder neutralisere den CO2-udledning, der forårsages fra brugen af deres hjemmesider. Vi skaber CO2-neutraliseringerne ved opførelse af nye vedvarende energikilder, (eks. vindmøller) og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Væsentligst i arbejdet for CO2-reduktioner er det internationalt anerkendte projekt i Afrika, hvor ca. 86.000 mennesker har fået glæde af de energieffektive komfurer vi har installeret.

Blandt de mere end 2.500 virksomheder deltager PFA pension, Callme, Spies, SEAS-NVE, Jutlander Bank, Codan Forsikring, Røde Kors og Spies Rejser. Se den samlede deltagerliste her www.ingenco2.dk/eksempler

Med udgangspunkt i, at en hjemmeside har op til 10.000 sidevisninger pr. måned, vil omkostningen være 1.764 kr. for et år. Denne omkostning sikrer 100% CO2-neutralitet inkl. clearinger og audits m.m. For mere info om priser: Priser på deltagelse i CO2 neutralt website

Udover den gode klimaeffekt, hjælper vi vores deltagere med at skabe tillid på deres website – og vi kan også have en god indvirkning på deres placering på søgemaskinerne, da vi linker fra mange stærke sites til vores deltagere.

Intiativets udenlandske hjemmesider tyske, engelske, finske og svenske.

Tilmeld jeres hjemmeside via hjemmesiden eller send en mail til info@ingenco2.dk, hvis der er spørgsmål.

IngenCO2.dk
Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32075053
P nummer: 1015133453

Kontaktperson

ES
Erik Sommer
Initiativtager
erik@ingenco2.dk

Send til en kollega

0.066