23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En måneds arbejde hentet på automatisering

Tid er som bekendt penge, og tid tjent er penge tjent. Med bilsalgsværktøjet AutoDesktop er der digitalt styr på kunder, biler og bilsalgsprocessen, og det sparer masser af tid. Du kan ikke køre en forretning uden programmet, mener forhandler.

Forhandlere sparer masser af tid på at bruge AutoDesktop og biltorvet.dk. Pedersen & Nielsen er en af Danmarks største bilforhandlere. Her skiftede man til Biltorvet for omkring tre år siden.

”Vi har ikke oplevet en nedgang i salg, men en stor nedgang i arbejdsmængden,” siger salgschef Michael Scade fra Pedersen & Nielsen i Frederikshavn.

”Integrationen mellem vores bogføring og fakturering er noget vi virkelig sparer meget tid på. Hos os skal sælgerne selv stå for fakturering. Før vi fik AutoDesktop, skulle vi skrive alt ind, moms, priser osv. I dag kører det helt automatisk. Jeg vil vurdere, at vi i hvert fald sparer et kvarter pr. bil. Og vi sælger omkring 550 biler om året, så det bliver jo til en del timer på årsbasis,” siger han. Et hurtigt overslag viser, at det svarer til ca. en måneds fuldtidsarbejde. 

Uundværligt værktøj
Hele selskabet med de syv afdelinger sælger omkring 6500 biler om året, men direktøren, Jesper Brix, vil ikke sætte et konkret tal på, hvor meget tid, der bliver sparet i hele koncernen.

”Om det lige er programmet, som gør, at vi vækster eller det er andre faktorer, der spiller ind, er svært at sige entydigt,” siger han.

Han peger i stedet på de mange andre åbenlyse fordele, man har ved programmet.

”Vi minimerer risikoen for fejl, fordi der skal tastes langt færre ting ind, og det manuelle arbejde er mindre. Derudover er det let for sælgerne at huske aftaler. Ingen aftaler bliver væk og hvis der ikke følges op, er der tale om et bevidst fravalg i stedet for en forglemmelse,” oplever han.

Jesper Brix peger også på, at et program som AutoDesktop er stort set uundværligt for en bilforhandler.

”Jeg vil vove at påstå, at du ikke kan køre en professionel bilforretning uden et sådant salgsledelsessystem,” siger han og uddyber:

”Med programmet får man helt styr på alle processer i salget, og du kan fx se salget uge for uge, fra det ene år til det andet og lægge din strategi og tilpasse undervejs. Vi kan helt præcist følge, hvordan salget kører, fx om der bliver lavet mange tilbud, uden at der sælges så meget. Man kan planlægge en kampagne og lave salgsindsatser ud fra fakta og ikke blot fornemmelser. Det er et uundværligt ledelsesværktøj,” mener han.

Sparer 25 minutter pr. bil
En anden forhandler som også sparer tid, er nybilsforhandleren Skanderborg Bilcentrum, der forhandler Suzuki, Dacia og Renault. Her er tidsbesparelsen endda endnu større. Bilhuset skiftede til AutoDesktop og Biltorvet for tre måneder siden – og det er gået godt.

”Det kører bare. Det er nemmere for os at lave en beregning af bilens pris og vi tager aldrig mere fejl af bilerne. Hvis der stod ti ens biler, og importørerne kørte kampagne på nogle af dem, kunne det før gå galt, så vi solgte en bil for billigt. Det kostede os som regel penge, fordi kunden fik mere end han betalte for,” oplyser sælger Jens Dalsgaard. Udover at den slags irriterende fejl er udryddet, har programmet også betydet en konkret og meget stor tidsbesparelse i bogføringen.

”Jeg vil vurdere, at vi her sparer 25 minutters administration pr. bil,” oplyser salgschef Jens Dalsgaard.

Det skyldes især, at man med AutoDesktop kun skal oprette kunden ét sted. Før i tiden brugte bilhuset tid på at skrive kunderne ind i bogføringssystemet, men det slipper man altså for i dag, fordi data overføres automatisk.

Autoforhandlere kan få installeret AutoDesktop for 59 kroner om måneden for den mindste pakke. Læs mere i faktaboksen herunder:

  

FAKTA:


AutoDesktop
AutoDesktop er et moderne værktøj til at organisere dine biler og kunder, så du kan arbejde med det i alle faser af salgssituationen. Programmet samler dine salgsaktiviteter ét sted. Slut med at taste ting ind to gange og bruge flere programmer samtidigt.
Det er også et annonceringsværktøj, hvor du nemt kan sætte dine brugte biler til salg på bl.a. biltorvet.dk og andre bilportaler.
For at gøre din hverdag nemmere, er AutoDesktop fuldt integrerbart med dit økonomisystem som fx Dracar+ og Autovision, og en del funktioner kan også bruges blot vha. en smartphone.
Integration fra AutoDesktop og egen hjemmeside er også muligt. AutoDesktop er sammensat af moduler, så du kan få de funktioner, din hverdag kræver. Der er specifikke pakker til dig, der er brugtvognsforhandler, mellemstor forhandler og autoriseret forhandler. Modulopsætningen betyder, at du ikke betaler for funktioner, som du alligevel ikke har brug for.

Se den fulde prisliste og læs mere om programmet her.

Biltorvet.dk
Biltorvet.dk har over en halv million besøgende hver måned. Designet er enkelt og moderne. Det sikrer nem navigation og giver et stilfuldt udstillingsvindue for dine bilannoncer. Portalen understøtter video og har ingen begrænsninger for, hvor mange billeder du kan vise af dine biler. Biltorvet.dk er også optimeret til at fungere rigtigt flot på mobiltelefoner, som mange kunder benytter, når de søger efter biler.

 Se annonceringspriser her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11