23948sdkhjf
Del siden
Annonce

P.. Po.. Pol - Polysafe

Polysafe serien, er fremstillet af kunststof, udgør en kompakt løsning til alle virksomheder, der skal opbevare farlige medier, både på miljøområdet og på arbejdspladsen. .

Sortimentet af PolySafe-depoter, der udelukkende består af polyethylen (PE), omfatter modeller til indstilling af små beholdere, tromler og IBC'er
 
PolySafe depotet er godkendt til overholdelse af vandforurenet medier i klasse 1 til 3 samt aggressive kemikalier som syrer og baser. De er korrosionsfrie, vejrbestandige og stabile. PolySafe depotene er velegnet til både indendørs og udendørs installation. For at øge sikkerheden er DENIOS-depoterne forberedt til jordforankring.
Alle modeller har et integreret opsamlingskar

LÆS OGSÅ: Find ud af hvad korrekt opbevaring er
 
DENIOS fremstiller PolySafe-depoterne i fem forskellige designs: Type C, Type D, Type DL, Type 2C og Type K. Type K er designet af et standard integreret hylde system til opbevaring af små beholder. I alle andre depoter, afhængigt af design, kan tromler, der er opbevaret på euro eller kemiske paller. Seneste medlem til PolySafe-familien er type DL som gør det muligt at indstille en europalle til 2 x 200 liters tromler i rækkefølge fremfor sidevejs. PolySafe depoterne er udstyret med enten glidende eller skydedøre. Alle typer til tromle og IBC-opbevaring har en behagelig indvendig højde og understøtter effektiv og sikker aflastning med gaffeltrucks eller højgaffeltrucks. Integrerede adgangsåbninger gør PolySafe-depoterne let transportable, når de er tomme. DENIOS giver en produktionsgaranti på 5 år på alle modeller.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047