Spilder du, tørre DENSORB

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

DENSORB udgør et afgørende bidrag til miljøbeskyttelse og driftssikkerhed.

De forhindrer, at de lækager, der slipper ud, truer arbejdspladsen eller trænger ind i jorden og afløb. DENIOS har nu gjort beskyttelsen endnu mere fleksibel med DENSORB Caddy.

DENSORB Caddy er en mobil kombination af et kabinet og rullestativ. Den er fuldstændig fyldt med bindemidler, der sikrer ren, sikker og langsigtet opbevaring i lageret, produktionen, værkstedet og laboratoriet. Med sine kompakte dimensioner behøver den næppe noget rum. Den store dør med magnetisk lukning giver hurtig adgang til praktiske afrivninger fra binderullen og 2 x 100 bindende fleece måtter.

DENSORB Caddy har en robust konstruktion lavet af absolut korrosionsfri, meget resistent kunststof og fås i tre forskellige typer olie, universal og speciel. DENSORB Caddy kan bruges overalt takket være to fastehjul og to drejbare hjul.

Med dette udstyr er DENSORB Caddy den uundværlige partner for miljøbeskyttelse og sikkerhed i værkstedet, produktionen og laboratoriet.

LÆS OGSÅ: Selvovervågende jordingssystemer

DENSORB bindemidler er stærke partnere i kampen mod spildte væsker. DENSORB er ideel til, at absorbere væsken med de tre forskellige typer universal, olie og speciel. DENSORB Universal er alsidig og kan absorbere olier, kølemidler, opløsningsmidler og vand dog ikke aggressive syrer og baser.. DENSORB-olie absorberer kun kulbrintebaserede væsker som oli, benzin og afviser vand, den er også velegnet til brug på vand, fordi den flyder i en mættet tilstand. DENSORB Speciel er resistent over for mange aggressive kemikalier og anvendes derfor i stigende grad i laboratorier og kemisk industri.

Ved kontakt, kan man anmode om et gratis prøve sæt til at lade sig overbevise  om de mange produktfordele.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Billeder & videoer

Udklip13

Send til en kollega

0.119