23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hella Gutmann ønsker god sommer

Vi gør halvårsstatus på produktsiden omkring A/C og så har vi spændenden nyt om fejlsøgning i vores Dataløsning. Find og følg os på YOUTUBE og Facebook. Rigtig god sommer!

Om end det sommerlige vejr lader vente på sig, viser kalenderen, at vi er kommet ind i sommerperioden. Hos Hella Gutmann Solutions giver det en øget travlhed med fokus på A/C-udstyr. Vi tilbyder ikke kun et program af A/C–fyldestationer, der er lette at betjene og hurtige at arbejde med, men også et ganske omfattende program af værktøjer og tilbehør.

Fordamperen i bilens airconditionsystem er et ideelt sted for udvikling af bakterier, svampe eller andre mikroorganismer, der kommer ind i kabinen gennem bilens luftcirkulationssystem, når airconditionsystemet bruges. Når bilens A/C-system serviceres, omfatter det ikke nødvendigvis servicering af systemets fordamper, men her har Hella Gutmann Solutions udstyrsløsninger, der hjælper med at holde bilens airconditionsystem bakteriefrit.

På vores dataløsning har der også været travlt det sidste halve år. Med to helt nye moduler inden for fejlsøgning kan vi tilbyde de danske værksteder endnu hurtigere og mere effektiv hjælp, når en fejl i bilen skal identificeres. Vi kalder det for symptombaseret fejlsøgning og fejlkodebaseret fejlsøgning. Det giver mulighed for at gå to veje i arbejdet med at identificere en fejl i bilen: Enten ved at bruge en overskuelig vejledning baseret på typiske symptomer i bilen eller ved hjælp af en fejlkode udlæst fra testeren

Fejlkode- og symptombaseret fejlsøgning

Den stigende kompleksitet i moderne biler har ikke gjort arbejdet lettere på de danske værksteder. På vores YouTube-kanal, HGSDK, har vi mange ”how to”-videoer, der dækker alt fra kamerakalibrering og parametermåling til kompressionsmåling. Med andre ord ligger der utroligt meget brugbar information, der kan være en hjælp i det daglige arbejde på værkstedet.

HGSDK på YOUTUBE

Med sommeren for døren starter også snart forberedelserne frem mod sommerferien. Det giver normalt også ekstra travlhed på værkstedet, da familiebilen skal gøres klar til at klare de strabadser, en kør selv-ferie kan medføre. Hos Hella Gutmann Solutions er vi klar til at supportere vores værksteder med udstyr eller bilteknisk hjælp, så de kan sende deres kunder på en god og sikker sommerferie.

Med ønsket om en rigtig god sommer!

Hella Gutmann Solutions A/S

Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 16
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87816613
P nummer: 1002779032

Send til en kollega

0.047