Leasing på gule plader – få en lavere beskatning og leasingydelse!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nellemann Leasing A/S

Har du ikke brug for bagsæderne i din bil, eller har du brug for plads til varer og produkter? Så er det i dag muligt at lease en van og spare penge, samtidig med at bagsæderne kan gemmes til senere brug.

Leasing på gule plader er endnu ikke særlig udbredt, men der kan være mange fordele – både for privatpersoner og erhverv.

Der er nemlig langt lavere afgift på gulpladebiler, og da afgiften ved flexleasing betales pr. måned, er den månedlige leasingydelse langt lavere. En lavere afgift giver også et lavere beskatningsgrundlag, hvis man erhvervsleaser.

Behøver du derfor ikke bagsæderne, kan der derfor være mulighed for at rykke en bilklasse op. Typiske leasingbiler på gule plader er BMW X5, Audi Q7, Mercedes ML eller Range Rover.

Læs mere om leasing på gule plader.

 

Gem bagsæderne til senere brug

Tænker du på at lease din næste van, så bemærk at bilen kan tilbageføres til personbil på et senere tidspunkt. På denne måde kan bilen nedskrives mens den kører på gule plader, og kan så senere bruges på hvide plader.

Hos Nellemann Leasing hjemtager vi normalt vores biler fra Tyskland. Dette betyder, at bagsæderne følger med bilen, da vi først ombygger bilen ved hjemkomst til Danmark.

Ombygningen foretages skånsomt, og det er derfor muligt at sætte bagsæderne i igen, når du ønsker bilen som personbil. Vi hjælper naturligvis med ombygningen, og får du et tilbud på leasing af gulpladebil hos os, er tilbuddet inkl. hjemtagelse og ombygning til van.

Læs mere om leasing på gule plader.

 

Splitlease din van og få beskatning til 0 kr.

Har du meget erhvervskørsel, men vil også gerne bruge bilen til privatbrug? Så er det også muligt at splitlease din næste bil, hvilket giver mulighed for en beskatning på 0 kr.

Splitleasing betyder, at der indgås to kontrakter på bilen - en til privat og en til erhverv. Herefter bliver alle omkostninger i forbindelse med bilen faktureret proportionelt efter forbrug.

Kører du f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, så bliver 80% af omkostningerne faktureret til dit firma, mens at 20% betales privat. Fordi man betaler sit private kørselsforbrug, bliver man derfor ikke beskattet af bilen. 

Læs mere om splitleasing.

 

Er du interesseret i et tilbud på leasing af en gulpladebil eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 39 25 20 00 eller skrive til info@nellemannleasing.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nellemann Leasing A/S

Lyskær 7
2730 Herlev
Danmark
Nellemann Leasing A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093