Danmarks største udvalg af opsamlingskar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Når det drejer sig om sikker opbevaring af for eksempel olie, grundvandsforurenende medier og andre brandfarlige væsker, fremstiller DENIOS den rigtige løsning for netop dit behov.

Med mere end 30 års erfaring, er DENIOS den ubestridte markedsleder i arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. DENIOS har det største og mest innovative sortiment indenfor opsamlingskar. DENIOS tilbyder standard opsamlingskar med en opsamlingsvolume fra 10 liter til 2000 liter.
Vi leverer alt fra små emballagekar af miljøvenligt polyethylen til opsamlingskar af rustfrit stål med integrerede gaffellommer

Forbind dine opsamlingskar

Du kan nu forbinde dine opsamlingskar ved hjælp af DENIOS forbindelseselementer. Derved kan man dække større arealer og få en mere effektiv lagerkapacitet.

Materiale af opsamlingskarret

Mediet, der skal lagres bestemmer, hvilket materiale opsamlingskarret skal være lavet af.
Ved lagring af vandforurenende og antændelige medier, som f. eks. olie og lak, skal opsamlingskarret være lavet af enten stål eller lakeret stål. Ved lagring af aggressive kemikalier, som f. eks. syrer og baser, skal opsamlingskarret være lavet af enten rustfrit stål eller kunststof.

Miljøministeriets Bekendtgørelse
Beskyttelse af jord og grundvand

Råvarer og farligt affald skal opbevares i tætte, lukkede beholdere.
Beholderne skal være placeret under tag og være beskyttet mod vejrlig.
Beholderen skal have en tæt belægning uden afløb og skal være indrettet således, at spild kan holdes inden for et afgrænset område uden mulighed for afløb til jord, grundvand, overfladevand eller kloak.
Opsamlingskarret skal kunne rumme indholdet af den største beholder der opbevares.

Se Danmarks billigste opsamlingskar her

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.098