23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TotalEnergies køber finske Tecoil - en ny æra for smøremidler

TotalEnergies har købt den finske virksomhed Tecoil og styrker dermed sin division for smøremidler og specialprodukter. Opkøbet gør det muligt at udvikle nye produktserier ved hjælp af reraffinerede baseolier (RRBO'er) af høj kvalitet, som understøtter den cirkulære økonomi.

Den cirkulære økonomi er central for TotalEnergies' strategi, der fokuserer på at reducere, genbruge og regenerere ressourcer. Tecoils effektive genraffineringsproces producerer årligt 50.000 tons baseolier af høj kvalitet, der kan sammenlignes med konventionelle baseolier.

Samtidig lancerer TotalEnergies en ny smørremiddelsserie som udelukkende er fremstillet af regenererede baseolier af høj kvalitet, Quartz EV3R (til personbiler) og Rubia EV3R (til lastbiler).  

Integrationen af Tecoil vil tage fat på udfordringen med regenerering og genanvendelse af raffinerede baseolie samt optimering af indsamlingen.

Købet af Tecoil vil fremskynde brugen af disse olier i premium-formuleringer og imødekomme den stigende efterspørgsel efter effektive og miljøvenlige produkter.

Pierre Duhot, Senior Vice-President Lubricants and Specialties hos TotalEnergies, siger: "Integrationen af Tecoil i TotalEnergies vil fremskynde brugen af RRBO'er i vores avancerede smøremidler og imødekomme vores kunders efterspørgsel efter højtydende, miljøvenlige produkter. Vi glæder os til at byde Tecoil-teamet velkommen og kombinere deres ekspertise med vores egen inden for produktion og distribution af smøremidler."

Juha Kokko, CEO for Tecoil, tilføjer: "At blive en del af TotalEnergies er en vigtig milepæl for Tecoil. Dette partnerskab vil forbedre vores kompetencer og give os mulighed for at imødekomme de skiftende udfordringer og ambitioner hos vores kunder i smøremiddelsektoren."

TotalEnergies er et af verdens førende selskaber inden for smøreolieteknologi. Vi søger konstant nye udviklings- og produktionsteknologier, som bidrager til styrke og udvikle vores position i markedet. 

Læs mere på vores hjemmeside. 

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.047