23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magasinet Ren motor Heavy Duty fra Bell Add

Denne magasin er primært rettet imod traktorer, gravemaskiner, lastbiler, trucks, brandbiler og busser.

Problemknuser

Velkommen til endnu en udgave af Ren Motor HD! Vi har været rundt i landet og talt med nogle af vores brugere og prøver herigennem at dele deres erfaringer med dig.

Vi synes jo selv, at vi har rigtigt meget at byde på:

En lang række løsninger til afhjælpning af de problemer, som forårsages af skrappe miljøkrav, varierende brændstofkvalitet, uheldig opbevaring af brændstoffet og ikke mindst de kæmpe krav, vi stiller til motorernes formåen med stadigt mindre tolerancer i dyser, brændstofpumper, karburatorer m.v.

Indtil for få år siden var additiver og rensesystemer forbeholdt person- og varebiler. Særlig gavn af additiver og rensevæsker har de biler, som er udstyret med den moderne common rail-teknologi.

Nu har samme teknologi indfundet sig i de tunge køretøjer i landbrugs- og entreprenørbranchen – og de samme udfordringer med tilstoppede dyser, brændstofpumper m.v.

I dette nummer af Ren Motor HD kan du opleve, hvordan flere og flere af branchens mest seriøse maskin- stationer og maskinhandlere har valgt at tage Bell Add ind på hylderne.

Det er fordi, vi tilbyder en effektiv løsning på de brændstofrelaterede problemer, som er en naturlig følge af de ændrede krav og vilkår.

Samtidig stiller vi vores ekspertise og serviceteknikere til rådighed for hjælp og vejledning ude hos vores kunder – og ikke mindst fortsat udvikling af nye produkter, som kan gøre hverdagen nemmere for alle parter.

Vi håber, at du får glæde af magasinet!

Venlig hilsen Harald Olafsson

Langholt Handelsselskab ApS
Gungevej 9-11
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11220037

Send til en kollega

0.078