23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Splitleasing til Le Mans!

Dansk Splitleasing har siden 2016 været sponsor for den danske Le Mans-kører Mikkel O. Pedersen. I årets Le mans-løb kører Mikkel O. Ford Mustang, og måske kan den høje topfart kører den erfarne danske ind i top-5

Siden Mikkel O. Pedersen i 2016 kiggede indenfor hos Dansk Splitleasing med sin mor, da Mikkel endnu ikke selv havde kørekort, har Dansk Splitleasing støttet den stadig unge men nu meget erfarne Le Mans kører.  

- Man behøver ikke et kørekort for at udfolde sit talent som racerkører, og vi var i Dansk Splitleasing ikke i tvivl om, at vi dengang fik besøg af en ung mand, der var seriøs og med en passion for biler og fart, siger direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

Som sponsor deltager Dansk Splitleasing derfor årligt i Le Mans, og der bliver i år heppet på en Mikkel O. Pedersen i en Ford Performance, - en Mustang, der kommer til at deltage i GT3-klassen.

- Mikkel deltager i en nye bil for det fabriksstøttede tyske Proton Competition, der er støttet af Ford. Han har allerede været bag rattet i den nye bil i et WEC-løb Qatar, og han har fremhævet betydningen af så mange testkørsler som muligt.

En naturlig interesse

Dansk Splitleasing følger som sponsor Le Mans med særlig interesse, og håber at den potentielle høje topfart vil hjælpe Mikkel O. langt frem i feltet.

- Men vi er ikke bare sponsor, når det går løs i Le Mans. Vi har holdt fast i Mikkel O. Pedersen i så mange år, fordi det er naturligt for os, der promoverer high-end biler til et dansk leasing-publikum at vise flag i motorsport. Men også fordi vi har stor respekt for den seriøsitet og det engagement, som Mikkel O. viser, fastslår Steen Eintoft.

Dansk Splitleasing har gennem årene været førende inden for splitleasing. Det er en nem form for leasing, hvor man slipper for skattebøvl, og hvor pointen er, at bilens bruger splitter regningen mellem privatkørsel og arbejdskørsel. Som ansat kan du således få en veludstyret bil stillet til rådighed og kun betale de private kilometer, som opgøres hver måned af Dansk Splitleasing via et gps-system.

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.111