23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær om korrekt A/C kompressor olie online

I motormagasinet har man senest kunne læse artikler omhandlende brug af korrekt A/C kompressor olie. Som OE producent til mere end 20% af verdensmarkedet, tilbyder Denso at dele sin viden på området for alle med interesse for at undgå fejl og nedbrud ved forkert brug af olie og montering.

Denso er OE producent til mere end 20% af verdensmarkedet på A/C, og er derfor en anerkendt OE leverandør af A/C kompressor til mange bilmærker. Udover vores OE produkter, sælger vi også mange af vores A/C produkter på eftermarkedet – re-branded til eftermarked –eks. A/C kompressorer som 100% OE kvalitet identiske eftermarkedsprodukter. 
 
Når du vælger en Denso A/C kompressor på eftermarkedet, er du dermed sikret identisk kvalitet med OE produktet, ligesom at den helt korrekte olie og mængde er fyldt på kompressoren når den pakkes ud. 
 
Med andre ord, med en Denso kompressor er du sikret 100% pasform, kvalitet og performance når der skal ny kompressor på bilen. 
 
Når der er behov for kompressor olie, anbefaler Denso at købe vores OE specificerede ND olier: 

DENSO ND-OIL 8    - DND08250
DENSO ND-OIL 12 - DND12250
DENSO ND-OIL 11 - DND11250
 
Disse olier kan bestilles hos de fleste af landets førende Grossister. 

Lær mere om A/C og olie generelt 
Analyser af Denso reklamationer, viser at mangelfuld smøring er den anden mest sete årsag til fejl på kompressorer. Det skyldes brug af forkert olie eller universale olier og ikke den korrekte PAG-olie fra eks. Denso. 
Formålet med kompressor olie er at smøre og køle de bevægelige dele i en kompressor. Filmen i olien beskytter også pakninger og kølemiddel forbindelser, der reducerer tabet af kølemiddel. Værksteder bør udelukkende fylde en kompressor med olie der er godkendt af enten bilproducenten eller kompressor producenten. Brug af universal olie frarådes altid. 
 
Ønsker du at lære mere om A/C, kompressorer og olie, kan du med fordel tilmelde dig DENSO eftermarkeds online E-learning portal. Her kan du i ro og mag gennemgå produktkurser der omhandler A/C generelt, og samtidig deltager du i konkurrencen om årets lækre præmier hvis du repræsenterer et værksted. 

Besøg Denso online E-learning her
 
Udover online uddannelse, findes der også mange brugbare dokumenter online: 

> Kompressor olie – Alt hvad du behøver at vide
> 7 Step for et komplet A/C Service
> Generel information om Denso A/C
 
Denso afholder løbende produktræning for Distributører i hele Europa, og kan også arrange uddannelse af din organisation. Kontakt din lokale repræsentant for yderligere information. 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047