23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO lancerer nye sensorbrochurer

I dag er moderne køretøjer udstyret med et væld af sensorer, der overfører driftsdata til de mange elektroniske styreenheder for at sikre, at køretøjet kan køres sikkert og så effektivt som muligt. Som den største leverandør af originaludstyr-sensorer (OE) til bilproducenter verden over har DENSO derfor naturligvis udskiftningssensorer i sit omfattende eftermarkedssortiment.

Sammen med disse udskiftningssensorer har DENSO også en masse supportmateriale, der hjælper både de grossister, der leverer delene, og de værksteder, der installerer dem, med at få adgang til de tekniske oplysninger, de behøver for at sikre, at den rigtige sensor vælges og monteres. Blandt dette materiale er to nye foldere, en om sensorer for udstødningsgastemperatur (EGTS) og en anden om masseluftstrømsensorer (MAF).

Publikationer har det samme format og begynder med at beskrive motorstyringssystemets (EMS) rolle, og hvordan det bruger elementerne i det, herunder EGTS- og MAF-sensorer, til at holde motoren i optimal drift. Derefter fremhæves DENSO's EMS-produktsortimentet og OE-ekspertise, før opmærksomheden vendes mod de tekniske detaljer, som værkstederne skal forstå for at sikre, at det service- og reparationsarbejde, de påtager sig, bliver korrekt udført.

Dette tekniske materiale omfatter vigtige emner som produktegenskaber og designfunktioner, fejl og symptomer, fjernelse og installation samt tekniske fordele og sensorplacering i forskellige applikationer.

Selvom folderne fokuserer på de tekniske aspekter af disse sensorer, indeholder de også nyttige oplysninger for grossister, f.eks. om årsager til at vælge at levere DENSO udskiftningssensorer til deres kunder. Derfor indeholder brochurerne detaljer såsom deres unikke salgsargumenter og funktioner, deres OE-designegenskaber samt OE-dækningen og det konsoliderede eftermarkedssortiment.

Du kan downloade folderne via DENSO's websted https://www.denso-am.eu/downloads for at få mere at vide. Indtil videre er den engelske version tilgængelig, men vi arbejder også på andre sprogversioner.

De nye tekniske brochurer om DENSO EGTS- og MAF-sensor indgår i et udvalg af mange andre lignende publikationer og giver fagfolk på eftermarkedet de vigtige oplysninger, de behøver for at levere og montere reservedele i OE-kvalitet.

Yderligere oplysninger om hele DENSO's sortiment af motorstyringssystemer kan findes på: https://www.denso-am.eu/products/engine-management-systems.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.078