23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med nye ædelmetal-tændrør udvides sortimentet til eftermarkedet, og de dækker nu endnu flere bilmode

Niterra, der er specialist for tændings- og køretøjselektronik, har udvidet sit store sortiment af topklasse NGK-tændrør til eftermarkedet med yderligere fire ædelmetal-tændrør. Tre af dem er dobbelte ædelmetal-tændrør med det højeste kvalitetsniveau, som et laser iridium-produkt kan byde på, og de har en fremragende tændingssikkerhed, høj slidstyrke og optimal tændingseffekt. Desuden er produktsortimentet udvidet med et enkelt produkt i ædelmetal. Dette iridiuim IX-produkt har en bedre tændingseffekt end standardtændrør i nikkel.

DILKAR8R9HS og DILKAR6Q8 blev lanceret i september sidste år. DILKAR8R9HS læner sig op ad Niterras OE-koncept. Derudover blev DILKAR6Q8 lanceret til brug i stort antal i Toyotaer, hvorimod DILFR6N-T er et vigtigt supplement til modeller fra Renault. I alt dækker disse nye produkter vigtige biltyper fra Renault (Megane 1.8 RS), Toyota (C-HR 1.8 Hybrid, Corolla 1.8 VVTi Hybrid og forskellige Prius-biler inklusive PHV 1.8 Plug-in-Hybrid-modellen) og Lexus (ES og GS).

ZFR5BIX blev lanceret som ædelmetal-opgradering af det eksisterende nikkeltændrør ZFR5P-G, der allerede i noget tid har været i NGK‹s sortiment. Det passer til Volkswagen-mærkerne Seat, Skoda og VW.

Ud over de fire nye tændrør har Niterra udvidet spændvidden af anvendelsesmuligheder for den allerede eksisterende type ILKR7B8 med talrige Hyundai i10- og i20-modeller.

De nye produkter forventes at dække næsten 210.000 biler i NORDICS inden 2024. 

"Vi udvider igen vores allerede meget store udbud af ædelmetal-tændrør fra NGK, fordi vi på den måde kan betjene endnu flere topmodeller fra de internationalt førende bilproducenter. Med disse nyheder får vores kunder fremragende 4-hjuls eftermarked-produkter, der har samme høje standard indenfor tænding, effekt og slidstyrke", siger Thomas Nelles, General Manager DACH & NORDICS hos Niterra EMEA GmbH.

Dette nylige supplement af virksomhedens produkter bidrager i endnu højere grad til, at Niterra styrker sit imponerende eftermarked-produktsortiment af NGK-tændrør og cementerer virksomhedens position som pålidelig global eftermarked-partner inden for tændrørsteknologi. 

Alle nye produkter findes allerede i TecDoc og optages i kataloget over virksomhedens 4-hjuls-tændrør.

 

 

Oplysninger til redaktører

Om Niterra: 

I hele verden: Niterra (tidligere NGK SPARK PLUG) er en af de førende leverandører af bilindustriel- og teknisk keramik. Virksomheden har hovedkontor i Nagoya, Japan, og har salgsorganisationer og produktionsfaciliteter i hele verden. Virksomhedens bildivision er specialiseret i tænding og køretøjselektronik og er leverandør for producenter af originalt udstyr over hele verden. Samtidig omstrukturerer virksomheden sin organisation og forretningsportefølje mod mere bæredygtighed. Til dette formål blev fire forretningsområder identificeret: Mobilitet, medicinsk teknologi, miljø & energi og kommunikation. Med godt 16.200 medarbejdere genererer virksomheden en årlig omsætning på omkring 4,33 milliarder euro på verdensplan inden for bilindustrien og den tekniske keramiksektor. Niterras salg i EMEA-regionen udgør 23 % af dette globale salg (pr.: 03.2023).


Eftermarkedet EMEA:

Siden Niterra ekspanderede ud over motorcykeldele til bilsektoren i 1970'erne, har virksomheden oplevet en betydelig vækst på eftermarkedet. Virksomheden er kendt for sit enestående engagement i kvalitet, teknologi og forskning og udvikling. NGK Ignition Parts-mærkets produktportefølje omfatter tændrør, gløderør, tændspoler, tændkabler og tændhætter. NTK Vehicle Electronics-mærket tilbyder lambdasensorer (inklusive NOx-sensorer), udstødningsgastemperatursensorer (EGTS), udstødningsgasrecirkulationsventiler (EGR), masseluftstrømssensorer (MAF) og indsugningsmanifold/boosttryksensorer (MAP) samt hastigheds- og positionssensorer (ESPS) og udstødningsgas- og differenstryksensorer (EDPS). Fra sit regionale hovedkontor i Ratingen forsyner Niterra eftermarkedet i Europa, Mellemøsten og Afrika. I EMEA-regionen er virksomheden repræsenteret af seks regionale virksomheder og godt 800 ansatte (pr.: 03.2023).


Du finder yderligere information på: www.ngkntk.com

Niterra EMEA GmbH
Balcke-Dürr-Allee 6
40882 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Kontaktperson

SE
Silvian Eichler
Specialist Trade Marketing Aftermarket DACH & NORD
+49 2102 974-309 s_eichler@ngkntk.de

Send til en kollega

0.046