23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO afslører hemmelighederne bag udskiftning af viskerblade

Som en førende producent af OE-viskerblade (originalt udstyr) finder DENSO altid nye metoder til at informere, uddanne og levere bedste praksis-principper vedrørende udskiftning af viskerblade. Nu har virksomheden i en serie af instruktions-videoer endnu en gang demonstreret sit fokus på klarhed og bekvemmelighed.

Selvom viskerblade er en af ​​de vigtigste sikkerhedsfunktioner, der er monteret på køretøjer, tænker bilisterne sjældent over dem, på trods af at effektiv forrudeviskning og udsyn er afgørende hele året rundt. Derfor er det vigtigt, at viskerbladene udskiftes, så snart deres ydeevne begynder at blive forringet, men det skal gøres mindst en gang om året. Udforsk vores nye videoer med tips til udskiftning:

Instruktionsvideo for hybridblade 

Instruktionsvideo for flade blade

Instruktionsvideo for standardblade

Ud over at gøre det nemt at identificere og vælge den korrekte udskiftning er DENSO nu gået flere skridt videre, og ud over at levere skriftlige instruktioner med understøttende diagrammer på produktemballagen, har virksomheden nu produceret en række videoer, der tydeligt demonstrerer monteringsprocessen, for at gøre udskiftning af viskerblade til en hurtig og nem opgave.

For at afspejle det udvalg af vinduesviskere, som virksomheden tilbyder, har DENSO produceret en specifik video til sine tre primære designs – Standard, Flat og Hybrid – som ikke kun giver bilister det bredeste udvalg af muligheder med hensyn til deres foretrukne blad, men også sikrer, at uanset hvad stil, de vælger, kan bladene monteres korrekt.

Efter at have identificeret viskerbladet til viskerarmen fastgøringssystem forklarer videoerne, hvor viskerarmene skal placeres for at muliggøre sikker fjernelse af det eksisterende blad. Der gives også et nyttigt tip, som ofte overses under udskiftningsprocessen, nemlig at rense forruden grundigt, før de gamle blade fjernes og nye monteres. Dette forhindrer ridser og sikrer korrekt placering af bladene.

For korrekt udskiftning er det vigtigt at forstå, hvordan de eksisterende blade er fastgjort, hvilket er det næste trin i videoen, og uden denne visuelle forklaring er det ofte svært at forestille sig. Et andet værdifuldt tip er at kontrollere tilstanden af den ​​arm, hvor bladet fastgøres, da korrosion her kan udgøre et sikkerhedsproblem og vil kræve rådgivning fra en professionel tekniker.

Til sidst vises den nye proces for montering af bladet, herunder den altafgørende låseposition, og når den er afsluttet, udføres en sidste systemkontrol ved at aktivere funktionen til forrudevask, hvilket vil bekræfte, at bladene er blevet korrekt udskiftet.

Disse nye videoer er tilgængelige sammen med en bred vifte af nyttige råd og oplysninger om viskerblade på DENSO Aftermarket-webstedetsproduktside.

Find det perfekte viskerblad til dine behov i DENSO E-katalog.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.063