23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Historisk milepæl for ASG Digital: Afgiftsberegneren runder 1.000.000 beregninger

ASG Digitals fuldautomatiske afgiftsberegner, som blev lanceret i januar 2019, rundede den 2. maj kl. 13:08 1.000.000 beregninger.

Historisk milepæl for ASG Digital: Afgiftsberegneren runder 1.000.000 beregninger

At beregne afgifter på biler har altid været enormt tids- og energikrævende, men i januar 2019 ændrede tingene sig da ASG Digital lancerede en fuldautomatiseret registreringsafgift beregner. Idéen til udviklingen opstod internt, da man i det uvillige bilrådgivningsselskab Flexlease.nu var trætte af det manuelle arbejde og tænkte: ”Det kan vi sagtens gøre smartere”. Det blev dog hurtigt en kendsgerning, at beregneren havde et større formål end det, og nu har den ramt 1.000.000 beregninger.

Fra tidskrævende besvær til fuldautomatiseret lethed

Afgiftsberegneren optimerer måden, man laver afgiftsberegninger på, ved at fuldautomatisere processen og er i dag anerkendt som Danmarks mest præcise afgiftsberegner. Inden lancering af ASG Digitals afgiftsberegner blev alt dokumentation og alle beregninger lavet manuelt. Dette inkluderede blandt andet at man printede en masse bilannoncer for at få overblik i udstyr, årgangsforskelle og afvigende modeller/varianter. Afgiftsberegneren gør processen nemmere ved at spare tid, automatisere og skabe en mere ensartet dokumentation for bilforhandlere. Med 1.000.000 beregninger og en enorm database med mere end 3.900.000 handelspriser er branchen nu rustet med en digital løsning, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv.

Succesen fortsætter med april værende den bedste måned nogensinde

”Det har været en utrolig rejse og en fantastisk succes. At se de frustrationer, som vi oplevede for 5 år siden, have været med til at forme en løsning, der i dag gavner så mange i branchen, er virkelig inspirerende og stort”, fortæller CEO og founder Kent Bernsdorf, efter at afgiftsberegneren ramte 1.000.000 beregninger d. 2. maj 2024 kl. 13.08.

Afgiftsberegneren fortsætter med at sætte nye rekorder og har så sent som i april måned 2024 sat en ny rekord, værende den bedste måned i dens historie.

Nye digitale produkter er på vej

Med 5 års aktivitet har afgiftsberegneren samlet en enorm database. Eksisterende forhandlerne har adgang til store mængder af data gennem arkivet, som nu rummer mere end 3,9 mio. afgifter. ASG som forretning ser positivt på muligheden for at udnytte data, viden og erfaringer til at udvikle nye løsninger, der kan automatisere flere processer for branchen. ASG kan snart løfte sløret for det næste digitale produkt.

“Vi vil være branchens foretrukne leverandør af digitale løsninger. Selvom vi i dag har nået denne flotte milepæl, sætter vi ikke foden på bremsen. Vi arbejder løbende tæt sammen med vores værdsatte forhandlere om at udvikle og forbedre løsningen. Denne samarbejdsproces, vores erfaringer og ikke mindst den enorme mængde af data gør det muligt for os at lukke flere huller på markedet og udvikle nye løsninger, der opruster branchen,” fortæller Kent Bernsdorf afsluttende.
 

Læs mere om Afgiftsberegneren og start din gratis prøveperiode her

ASG Digital A/S
Bondovej 16
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40066349
P nummer: 1024183366

Kontaktperson

MB
Morten Burcharth
Marketingchef
mob@autosourcegroup.dk

Send til en kollega

0.046