23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug leasing som time-out!

Forbrændingsmotorer lakker måske mod enden, men hvad kommer derefter? Antallet af el-biler vokser, men er det i længden den eneste løsning? Splitleasing kan være en brugbar time-out på et marked i forandring.

Dansk Splitleasing blev grundlagt i 2008 af direktør Steen Eintoft, som har baggrund i revision. Han har tilført markedet en enkel og håndterbar leasingmodel - splitleasing.

- Som ordet siger betyder splitleasing, at man splitter regningen efter forbrug uden besværligt bøvl med skattemæssige værdiansættelser, fortæller direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

Han finder hver uge veludstyrede biler, som hans kunder har været på udkig efter. Og finder dem ofte på det kæmpestore tyske marked.

- I dag hvor el-biler efterhånden dominerer nyvognssalget er interessen for leasing også voksende. Markedet tøver og er præget af usikkerhed, og det gør leasing og herunder splitleasing relevant for mange, som søger en time-out midt i en tid, hvor bilbranchen er i forandring og markedet er præget af store prisjusteringer, fortæller Steen Eintoft.

Dansk Splitleasing er et godt leasingalternativ, for de mange, der dagligt bruger bil i forbindelse med arbejdet.  

- Så mens vi venter på udviklingen og retningen på bilmarkedet vokser andelen af leasingbiler. I Dansk Splitleasing finder vi mange af de efterspurgte bilmodeller til kræsne kunder, der foretrækker en en nem og enkel leasingordning.

Kontakt:

Dansk Splitleasing – splitleasing.dk - telefon 70 22 44 28

Direktør Steen Eintoft – se@splitleasing.dk – telefon 23 70 51 22

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.047